Συνεχίζει τις επαφές σε όλες τις περιοχές του Νέου διευρυμένο Δήμου μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων Παύλος Παύλου. Τα μηνύματα από παντού μιλούν για μεγάλη αποδοχή του συνδυασμού όπως και για ισχυρή δυναμική που ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό.
Συγκεκριμένα, ο Παύλος Παύλου συναντήθηκε με το σύλλογο «Πράθι» όπου και συζήτησε σχετικά με τη φύλαξη του αρχαίου χώρου, τη βελτίωση της οδικής πρόσβασης αλλά και τη συνέχιση της αρχαιολογικής έρευνας και την ουσιαστική ανάδειξη της περιοχής.
Ομιλία έκανε επίσης στα ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων όπου και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα και πρότεινε ουσιαστικές λύσεις ιδιαίτερα για τον κοινωνικό τομέα και τις ιατρικές παροχές που παρέχονται από το ιατρικό κέντρο του Δήμου και από το ιατρό του ΙΚΑ.
Ακόμα, συναντήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους με κατοίκους του οικισμού «Κατσιβίρι», ενώ έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις για σήμερα με τους κατοίκους του οικισμού «’Αγιος Χαράλαμπος» και αύριο με τους κατοίκους του οικισμού «Κλάρα Ελιάς».
Απόψε Παρασκευή 29/10 στις 19.00 ο Παύλος Παύλου θα μιλήσει στην Κ. Βρύση στα Ίσθμια.
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επαφές με δημότες και συλλόγους ο Παύλος Παύλου"

 1. Ανώνυμος Said,

  Ο ΠΑΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ

  Posted on 29 Οκτωβρίου 2010 στις 6:52 μ.μ.

   
 2. Ανώνυμος Said,

  http://ppavlou.blogspot.com/2010/10/blog-post_30.html

  Posted on 30 Οκτωβρίου 2010 στις 12:13 μ.μ.