H νεολαία δίνει τη νίκη στον Γιώτη !

16.10.10 Αναρτήθηκε από diogenis
Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 11, νέες και νέοι της Κορίνθου είχαν προγραμματίσει μια συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Κορινθίων Κ.Γιώτη στον πεζόδρομο της Κορίνθου.

Η συνάντηση αυτή είχε ως στόχο να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τη νεολαία και να παρουσιάσει θέσεις και στόχους ο Κ.Γιώτης.

Ούτε οι πιο αισιόδοξοι δεν περίμεναν αυτό που τελικά έγινε στη συνάντηση αυτή. Η συμμετοχή ήταν μαζική και μάλιστα χτες το βράδυ κλείστηκαν ακόμα δύο υποψηφιότητες για τον Κ. Γιώτη από το χώρο της νεολαίας. Η σχέση που έχει αναπτύξει ο Κ.Γιώτης με τη νεολαία είναι εντυπωσιακή και φαίνεται ότι είναι σχέση ειλικρινής και δυναμική. Ο ίδιος ο Γιώτης είναι άλλος άνθρωπος όταν βρίσκεται ανάμεσα στη νεολαία και δεν σταματά να τονίζει ότι εκείνοι είναι η ελπίδα του τόπου.

Στη σημερινή συνάντηση ο Κ.Γιώτης έκανε δύο πολύ σημαντικές δηλώσεις. Μιλώντας προς τα νέα παιδιά του δήμου, είπε ότι η νίκη έχει ήδη κριθεί. Ο συνδυασμός του θα είναι ο νικητής των εκλογών και οι νέοι θα βρίσκονται δίπλα του κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Το πιο σημαντικό που είπε όμως ήταν ότι η νεολαία είναι η μεγάλη του προτεραιότητα και κυρίως τα θέματα της
εργασίας για τα οποία έχει κάποιες σκέψεις που θα λύσουν προβλήματα και θα τις ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες. "Στη δημαρχία θα είμαστε μαζί" είπε στους νέους και συνέχισε λέγοντας : "Οτιδήποτε και να γίνεται θέλω τη γνώμη σας, θέλω να μου λέτε προβληματισμούς και προτάσεις. Μαζί σας προχωράω τώρα, μαζί σας θα είμαστε και μετά.".

Μετά από όλα αυτά, σε έναν χώρο που γέμισε από χαμόγελα και πρόσωπα γεμάτα ελπίδα, πιστοποιήθηκε ακόμα μια φορά ότι στο χώρο της νεολαίας ο Κώστας Γιώτης είναι κυρίαρχος.

Η νεολαία όχι απλώς τον στηρίζει, αλλά και συμμετέχει μαζικά στο συνδυασμό του, δίνοντάς του καθαρό προβάδισμα νίκης.


ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "H νεολαία δίνει τη νίκη στον Γιώτη !"