Δημαράς : "Είχα επαφές με όλους"

1.11.10 Αναρτήθηκε από diogenis
"Κουβέντες με πολιτικούς και εντός Βουλής και εκτός Βουλής", δήλωσε ότι είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Δημαράς πριν θέσει υποψηφιότητα, κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, η οποία κάνει λόγο για συνάντηση του υποψήφιου (σήμερα) περιφερειάρχη με τον Αντώνη Σαμαρά, το καλοκαίρι στη Μουρούζη, στο πατρικό σπίτι του Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη συνάντηση συζητήθηκε η «σκέψη» να κατέβει ο κ. Δημαράς υποψήφιος στην Αττική των αντι-μνημονιακών δυνάμεων.

Σε συνέντευξη στον τ/σ MEGA ανέφερε: "Είχα επαφές με όλους τους πολιτικούς, όλων των χώρων. Συνάντησα όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά ούτε μου πρότειναν, ούτε τους πρότεινα κάτι συγκεκριμένο για να κατεβώ".

"Δεν υπήρξε καμία τέτοια ή άλλου είδους συνάντηση του Γ. Δημαρά με την Αλέκα Παπαρήγα", σημειώνει σε ανακοίνωσή του, για το θέμα, το ΚΚΕ.

Συνεργάτης του Γ.Καρατζαφέρη, ανέφερε στο ΑΠΕ ότι «ουδέποτε υπήρξε θέμα συνάντησης του κ.Δημαρά με τον πρόεδρο του Λα.Ο.Σ»

Ο Αλέξης Τσίπρας, ερωτηθείς σχετικά κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, διέψευσε ότι υπήρξε συνάντηση με τον κ. Δημαρά.

"Καμία τέτοια συνάντηση δεν υπήρξε μεταξύ του Φώτη Κουβέλη και του κ. Δημαρά", τονίζεται σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς.


Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Δημαράς : "Είχα επαφές με όλους""