Με εξαιρετικό ενδιαφέρον και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη , το μάθημα της Σχολής Γονέων , από τον Κορίνθιο Καθηγητή της εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιάννη Πανούση.
Ο κ.Πανούσης ενθουσίασε τους μαθητές της Σχολής που κατέκλυσαν το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου και επί δύο ώρες κρέμονταν από τα χείλη του.
Ο κ. Πανούσης αναφέρθηκε στις αλυσιδωτές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον κοινωνικό ιστό ενώ το μήνυμα που τελικά έδωσε είναι μήνυμα αισιοδοξίας που έγκειται στην προσωπική προσπάθεια και δυνατότητα αντίστασης του καθενός μας.
Στο μάθημα αυτό ήταν παρών και ο Πρύτανης του πανεπιστημίου Πελοποννήσου , κ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου , ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε στους μαθητές της Σχολής, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του έργου που επιτελεί η Σχολή στην τοπική κοινωνία και τόνισε ότι το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε αυτήν την προσπάθεια της Ν.Α. Κορινθίας στάθηκε δίπλα και θα σταθεί αρωγό σε ό,τι χρειαστεί και αφορά την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.
Το επόμενο μάθημα της Σχολής θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα με θέμα:
«Το νέο ασφαλιστικό τοπίο μετά την ψήφιση των νόμων 3863 και 3865»
Ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής του Εργατικού Δικαίου του πανεπιστημίου Αθηνών , κ. Αλέξης Μητρόπουλος , ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα καθίσει , όσο χρειαστεί , και πέραν του χρονικού ορίου του μαθήματος , προκειμένου να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις ξεχωριστά που θα του υποβάλλουν οι μαθητές της Σχολής , με σκοπό να διαφωτίσει τον κόσμο πάνω σε όλες τις νέες ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις .
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ενθουσίασε ο Γιάννης Πανούσης στην σχολή γονέων"