Ο Σεφ προτείνει...

23.11.10 Αναρτήθηκε από Ο Σεφ

Πολύ καλή ήταν η συγκομιδή μας για άλλο ένα Σαββατοκύριακο, αφού η τετράδα που επιλέξαμε μάς πλήρωσε। Περιμένοντας λοιπόν το ερχόμενο μεγάλο κουπόνι του τελευταίου διημέρου της εβδομάδας ας κάνουμε μια απόπειρα να παίξουμε λίγο ευρωπαϊκή "μπάλα"।

Η Τετάρτη είναι η μέρα στην οποία θα στηριχτούμε, αφού τα παιχνίδια της Τρίτης κρύβουν κινδύνους। Ξεκινώντας θα επιλέξουμε τον άσσο της Βαλένθια κόντρα στην χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης। Οι Ισπανοί λογικά θα καλύψουν το χάντικαπ του ενός γκολ και θα μας δώσουν ένα καλό στήριγμα στον άσσο।

Τα επόμενα ματς που θα επιλέξουμε είναι στο όβερ। Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση। Η αποστολή των "πρασίνων" ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά με τον Σισέ να σκοράρει ακατάπαυστα, είναι ικανοί να βοηθήσουν στο να επαληθευτεί το σημείο। Ίντερ-Τβέντε και Τότεναμ-Βέρντερ Βρέμης τα άλλα δύο ματς στα οποία ζητάμε από τρία τέρματα και πάνω συνολικά। Τόσο οι Ιταλοί, όσο και Άγγλοι είναι ικανοί να σκοράρουν μόνοι τους από τρεις φορές, αλλά το γεγονός ότι υποδέχονται φύσει επιθετικές ομάδες μόνο υπέρ μας είναι.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο Σεφ προτείνει..."