Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου σε αίθουσα εκδηλώσεων στην Κόρινθο ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» Κώστας Γιώτης, παρέθεσε δείπνο στα μέλη του συνδυασμού του.
Παρευρέθηκε, πλην ορισμένων δικαιολογημένων απόντων, το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού και αφού προηγήθηκε συζήτηση σε φιλικό κλίμα και οριοθέτηση των στόχων του συνδυασμού, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο Κώστας Γιώτης στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους για την προσπάθεια τους, ζήτησε από όλους να συνεχίσουν την προσπάθεια για μία καλλίτερη Κόρινθο, μέσα από μια σκληρή αλλά δίκαιη αντιπολίτευση με ορίζοντα τις επόμενες δημοτικές εκλογές, στις οποίες ο συνδυασμός θα διεκδικήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των συνδημοτών του, προκειμένου να εφαρμόσει σαν δημοτική αρχή τις ιδέες του και τα οράματα του.
Επίσης ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Κορινθίων και υποσχέθηκε ότι θα συνεργασθεί με το σύνολο των υποψηφίων αλλά και των συνδημοτών του για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου, που είναι η επικράτηση του συνδυασμού στις επόμενες εκλογές.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Παρά την πικρία της ήττας διασκέδασε ο συνδυασμός Γιώτη..!"