Ο Σεφ προτείνει...

26.11.10 Αναρτήθηκε από Ο Σεφ

Δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι, ένα ελληνικό (ΑΕΚ-ΟΣΦΠ) και ένα ευρωπαϊκό (Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης) περιλαμβάνει το κουπόνι του διημέρου, αλλά εμείς σαν στοιχηματάκηδες θα τα αποφύγουμε και θα ασχοληθούμε με το "ζουμί". Από μία τετραδούλα θα επιλέξουμε για κάθε μέρα, ελπίζοντας να κάνουμε το απόλυτο...

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ομάδα πριμέρα ντιβιζιόν η Μπέτις, όπως έχουμε επισημάνει από αυτήν εδώ τη στήλη επανειλλημένως, υποδέχεται τα δεύτερα της Μπαρτσελόνα, με τον άσσο σε τιμές πιο υψηλές απ' ότι θα περιμέναμε।

Κρύσταλ Παλας και Ντονκάστερ κοντράτονται η καθεμιά με τους δικούς της στόχους, αλλά τα ίδια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα। Δυνατές επιθέσεις και "τρύπιες" άμυνες। Ιδανική επιλογή το γκολ-γκολ

Την πρωτοπόρο Λιλ υποδέχεται η Μπορντό σε ένα ματς αρκετά δύσκολο για οποιαδήποτε πρόβλεψη। Ωστόσο οι "Γιρονδίνοι" εμφανίζουν αρκετές αδυναμίες στην άμυνά τους κάτι που θα εκμεταλλευτούν οι "λιλουά"। Δύσκολο να μην σκοράρουν οι γηπεδούχοι, άρα γκολ-γκολ και εδώ।

Ντέρμπι έχει και στην Πορτογαλία, με την Πόρτο να ταξιδεύει στη Λισαβόνα για να αγωνιστεί κόντρα στην Σπόρτινγκ. Εξαιρετικοί οι "δράκοι" τη φετινή σεζόν, πολύ δυνατοί εντός οι γηπεδούχοι। Από ένα γκολ έκαστος μας αρκεί για να επαληθευτεί και εδώ το γκολ-γκολ


ΚΥΡΙΑΚΗ

Να μην βγει απο τόσο νωρίς εκτός μάχης για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία θέλει η Ίντερ και για να γίνει αυτό πρέπει να νικήσει πάση θυσία την Πάρμα। Αρκετά καλή η απόδοση του άσσου.

Στην παγωμένη Κομοτηνή βρίσκεται ο Εθνικός Αστέρας, ο οποίος δεν έχει κάνει "σεφτέ" μακριά από την Καισαριανή। Και εδώ θα τιμήσουμε τον άσσο του Πανθρακικού.

Η μία πετάει φωτιές και η άλλη πετάει βαθμούς. Τότεναμ-Λίβερπουλ κοντράρονται στο αγγγλικό πρωτάθλημα και η λογική λέει άσσο, σε πολύ καλή τιμή.

Με ένα οβεράκι θα κλείσουμε το παρολί μας। Παλέρμο και Ρόμα είναι δύο ομάδες με ευχέρεια στο σκοράρισμα.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο Σεφ προτείνει..."