ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ:Ή εγώ ή το χάος!!!

24.11.10 Αναρτήθηκε από diogenis

Στη Δημοκρατία η φωνή του λαού πρέπει να γίνεται σεβαστή. Οφείλουμε όλοι να προχωρήσουμε μπροστά. Άλλωστε όλοι οι συνδυασμοί ήταν βασικά πολυσυλλεκτικοί… ανεξάρτητοι αλλά και με το χρίσμα των κομμάτων. Δηλαδή ανακατεμένος ο ερχόμενος. Το συμφέρον του τόπου πρώτα;; Το συμφέρον των κομμάτων δεύτερο;;; Ποιος Δούρειος Ίππος θα κερδίσει;
Υπάρχουν άραγε «Δούρειοι Ίπποι»;; Οι «δοσίλογοι» οι «ψευτοσωσίες» τύπου Χ.. η από όμορο Δήμο που πήρε την πρωτιά και από το γραφείο του έδινε «Λαμπρόπουλο»!!! Άκουσον άκουσον! Έπρεπε να «αιματοκυλήσει το ΠΑΣΟΚ» και οι υπόγειες σήραγγες να έχουν τόση κίνηση όση του «Αρτεμισίου».
Έπρεπε η Νέα Δημοκρατία να χάσει με 10 μονάδες και πλέον, από το 2006 γιατί σώνει και καλά έπρεπε ο «συγκεκριμένος» να γίνει Δήμαρχος… Μήπως αν ρώταγε τους φίλους, τους παράγοντες, τους συνεργάτες και έλεγε ρε εσείς παιδιά «γουστάρω» να προσφέρω, τι λέτε και εσείς; Τραβάω για μπροστά…;
Θα ακολουθήσετε όλοι; Ας έπαιζε τον Παπά. «Εδώ παπάς εκεί παπάς ποιος θα κάνει τον παπά;». Σίγουρα θυμάται το παιχνιδάκι με το θυμιατό, κάτι θα κατάφερνε.
Έπρεπε να συνεργαστεί με αποτυχημένους;
Από το Κιάτο από γειτονικές πόλεις από χωριά που άλλα λένε, άλλα κάνουν, άλλα ψηφίζουν και έχουν περάσει από όλα τα βουλευτικά-κομματικά γραφεία… σαν τα νερά της Χαλκίδας ένα πράγμα, πάνω-κάτω, πέρα-δώθε… Ας κάψουν τις κομματικές ταυτότητες γιατί έληξαν!!
Οι ψευτοσωσίες αν έχουν φιλότιμο, ας αναφωνήσουν «Ζήτω ο Αννίβας» να κατεβάσουν τη μύτη τους «οι Ριρίδες», οι «Ντιντίδες», οι «Ψευτοκουγιδες».
Οι αλαζόνες των βεγγαλικών εκατοντάδων ευρώ, των ύβρεων προς τους άλλους υποψηφίους, μόνο που δεν έβαλαν στο κασετόφωνο το γνωστό τραγούδι του Μαρκόπουλου «Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί».
Οι αποτυχημένοι «βαρόνοι» οι Ταλιμπάν από γνωστά χωριά ειδικά ένας χειρότερος και από τον Μπιν Λάντεν που τέσσερα χρόνια γ….ε και έδερνε και δεν ίδρωναν τα αυτιά τους. Γιατί;;; Μήπως επειδή τα κουκιά που έφερνε ήταν πολλά;;;
Φάτε τα τώρα χωρίς τις αγκινάρες… να καταλάβετε να μην υποτιμάτε τους πολίτες. Εσείς κύριε συνταξιούχε πια, πρώην άρχοντα που έναν καφέ δεν ήπιες στα καφενεία της πόλης και βγήκες στις εκλογές κάθε βράδυ, μάλλον κακό έκανες… Δεν σας άρεσαν οι δημοκρατικές διαδικασίες να μιλήσει ο λαός του κόμματος αλλά ο Μιχαλολιάκος… εύγε!
Ξέρει αυτός καλύτερα το καλό μας;
Πάρτε λοιπόν το χρίσμα και κάντε το κομπρέσα…σεβασμός στο αποτέλεσμα…αφήστε κυρία του «Μιου-μιου» τις απειλές στο δρόμο και εσείς κύριε σύμβουλε, γιατί το 65% ούτε ο Εθνάρχης από τας Σέρας δεν είχε φέρει όταν γύρισε από το Παρίσι να μας σώσει… Άντε πια…
Ο λαός φώναξε: Να φύγετε να πάτε αλλού.
Σταματήστε να υποτιμάτε τα χωριά και τους χωριάτες…εσείς οι μορφωμένοι με ξένες γλώσσες και πιάνο… γιατροί και δικηγόροι, υπάρχουν και άλλοι πολίτες που έχουν αξία. Ακούς εκεί επάγγελμα «εθελόντρια». Πού; Πώς; Ε, ρε γλέντια!!!
Ακούς εκεί «γυάλινα σπίτια». Το έχει πει και ο «Ιωαννίδης» το 1973.. Και άλλος ένας το 2010. Ε, ρε γλέντια… Μας είπαν διασπαστές… Ξέχασαν το 2002; Η ιστορία επαναλαμβάνεται γιατρέ μου; Όταν σηκώνατε τα χέρια ψηλά με τον αντίπαλο; Τι λες και εσύ Χ…η;;; Πες αλεύρι ο Αννίβας σας γυρεύει. Χαιρετίσματα στην εξουσία, στη Σικελία και μην ανησυχείτε, ουδείς αναντικατάστατος.
Όλα θα γίνουν οι «τσιμενταύλακες» προεδρίνα και κανένας δεν θα αφανισθεί όπως απείλησαν «μεγαλογιατροί» και κάτι νοσηλεύτριες… Ας τραγουδήσουν τώρα όλοι μαζί ένα παλιό τραγουδάκι «Στον Άγιο Σπυρίδωνα ένα δειλινό σάρωσε ο κόσμος και είναι πια γνωστό». Γεια σας και χαρά σας… Είπατε πολλά κάνατε λίγα..
Είπατε σκληρά λόγια, κάνατε ανοησίες. Σας θυμίζουμε τι λέει ένας σοφός «οι σφαίρες και τα λόγια δεν γυρίζουν πίσω». Και εσείς ρίξατε και τα δύο.
Άσχημο βόλι!
Αφήστε χώρο στους σαραντάρηδες, το ακούτε κύριε Χ…η που μας ετοιμάζεστε από τώρα.
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κείμενο αυτό ανήκει σε αναγνώστη μας και το δημοσιεύουμε γιατί σίγουρα κάτι θέλει να πεί άσχετα αν δεν μπορούμε να το αποκωδικοποιήσουμε..!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ:Ή εγώ ή το χάος!!!"