Μήνυμα Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν.Κορινθίας κ. Πάνου Μπεγλίτη στη παγκορινθιακή προεκλογική εκδήλωση στη Κόρινθο.

Μήνυμα συμπαράταξης και αλληλεγγύης προς τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε απέστειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Κορινθίας Πάνος Μπεγλίτης.
Στο μήνυμά του ο κ. Μπεγλίτης αναφέρει ότι λόγω της προγραμματισμένης επίσημης επίσκεψης και των συναντήσεών του με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν μπορεί να παρευρίσκεται στην αποψινή παγκορινθιακή προεκλογική εκδήλωση στην Κόρινθο.
Ωστόσο τονίζει στο μήνυμά του την ανάγκη υποστήριξης και υπερψήφισης του συνδυασμού στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων περιφερειαρχών, για την υπεράσπιση της θεσμικής μεταρρύθμισης του Καλλικράτη και την απρόσκοπτη συνέχιση των μεγάλων αλλαγών, που έχει ανάγκη η χώρα για να υπερβεί την πολύπλευρη κρίση και να πορευτεί στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Ο κ. Μπεγλίτης καλεί όλους τους πολίτες της Κορινθίας να συστρατευθούν στην κοινή προσπάθεια για ένα καλλίτερο μέλλον για την πατρίδα μας, για την Πελοπόννησο και για το νομό μας, την Κορινθία.
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Response to "ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Καλώ τους Κορίνθιους να συστρατευθούν κοντά σους Τατούλη-Δέδε"

  1. Ανώνυμος Said,

    ο μεγαλυτερος υποκριτης απο ολους
    στο μπαλκονι δεν ανεβηκε
    αλλα δηλωση νομιμοφροσυνης εστειλε
    ειναι και η λιστα που ερχεται πολυ πιο γρηγορα απο οτι νομιζε
    τι κανετε για την θεσουλα
    κωλοτουμπες
    και μετα περιμενετε να σας παρουμε
    στα σοβαρα
    η μεταλλαξη του πασοκ ειναι πλεον αξιοθρηνητο θεαμα
    αντιο σας συντροφοι
    ο σωζων εαυτον σωθειτω

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 7:45 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Αρα μας λέει οτι θα ανέβαινε αν δεν ήταν στο εξωτερικό στο ίδιο μπαλκόνι με τον Τατούλη. Ο μοναδικός πολιτικός στην Κορινθία που ξεφούσκωσε τόσο γρήγορα. Κρίμα για όσους πίστεψαν σε αυτόν. Κρίμα.

    Posted on 3 Νοεμβρίου 2010 στις 9:07 π.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    Τι μας λέτε κ. Μπεγλίτη.
    Εσας περιμέναμε να μας υποδείξετε

    Posted on 3 Νοεμβρίου 2010 στις 10:08 π.μ.