"Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι είμαι κάτοικος Ξυλοκάστρου και στις διαμαρτυρίες μας προς τον Δήμο Ξυλοκάστρου μας απάντησαν ότι είναι εντολή Νομαρχίας.
Από πότε η Νομαρχία σε συνεργασία με τον Δήμο αντί να κλαδεύει τα δέντρα τα κόβει με συνέπεια να κινδυνεύουν να ξεραθούν. Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα παρά μόνο ότι ενδιαφέρονται για την ξυλεία.
Ντροπή και αίσχος ήταν το πιο όμορφο σημείο του Ξυλοκάστρου με τόσα δέντρα στο πεζοδρόμιο.
Αν φοβούνται για πιθανόν ατύχημα από τα κλαδιά ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης είναι να κλαδευτούν πολύ καλά και να καθαριστούν τα σάπια σημεία. Ο εύκολος τρόπος είναι το κόψιμο.
Θα παρακαλούσα να δημοσιεύσετε ότι μάθετε μήπως και σταματήσουν γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχίσουν και σε άλλους δρόμους.
ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ"



Ευχαριστώ,
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Εχει καμία σχέση η νομαρχία με τα δένδρα που κόβονται στο Ξυλόκαστρο;"

  1. Ανώνυμος Said,

    Ρε παιδιά πράγματι ντροπή και αμαρτία!!! Είναι λυπητερές εικόνες....το τσιμέντο τώρα κάνει ακόμα πιο εμφανή την παρουσία του!!!
    Δεν ξέρω αν είναι ευθήνη της Νομαρχίας ή του Δήμου ή οποιουδήποτε άλλου αλλά πρόκειται για περιβαλλοντικό και αισθητικό κατάντημα!
    Ακόμα και εντολή της Νομαρχίας να είναι ο Δήμος δεν έπρεπε να το αποτρέψει?
    Φασούλι το φασούλι...γεμίζει το σακούλι!!! και ο νοών νοείτο! Οι εκλογές περάσανε, όμως τα προβλήματα και οι προκλήσεις είναι μπροστά!
    Νομίζω ότι ακόμα και σε θέματα που δεν είναι άμεσα εμπλεκόμενα με τις αρμοδιότητες του Δήμου θα πρέπει να υπάρχει ένας κινηματικός χαρακτήρας για ότι μας αφορά!

    Posted on 25 Νοεμβρίου 2010 στις 8:11 μ.μ.