16o Sprint Αμφίκλειας με 39 συμμετοχές

12.12.10 Αναρτήθηκε από Γιάννης Στεφανής
H Λ.Α.Μ.Α διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 11-12 Δεκέμβρη το 16ο Ασφαλτικό σπριντ . Στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή 39 πληρώματα , ανάμεσα τους και 2 δικές μας ομάδες , η ομάδα της ΝΙSSANΜΠΑΣΔΕΛΗΣ με τους Γιώργο Μπασδελη – Μιχάλη Χατζηγρηγορίου να έχουν στην διάθεση τους το ΜicraK12 της εταιρίας και η OSRμε τους Σπανό – Γκόντοβο και φυσικά το Subaru με την στήριξη της ΤΥΠΟΤΡΑΣΤ .

Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελο ασφλατινων rally sprint και ήταν ο 3ος γύρος του θεσμού τον Μάιο που δεν πραγματοποιήθηκε ελλειψει επαρκών συμμετοχών. Το Δ.Σ. της λέσχης αποφάσισε ο αγώνας να πραγματοποιηθεί σε ασφαλτινη ειδική διαδρομή κοντά στην Αμφίκλεια για να μην υπάρξουν πιθανά προβλήματα χιονοπτώσεων (λογω Δεκεμβρίου) σε Παρνασσό και Γκιωνα.

Πρόκειται για την ειδική Ακροπολικη διαδρομή «Αμφίκλεια» των Rally Acropolis που τότε ήταν μεν χωμάτινη, αλλά τώρα έχει ασφαλτοστρωθεί με άριστο τάπητα, και ενώνει την πόλη της Αμφίκλειας με το χωριό Άνω Τιθορέα, συνολικού μήκους 8,2 χιλιομέτρων.

Η ειδική έχει χρησιμοποιηθεί και κατά το παρελθόν σαν χωμάτινη από την Λ.Α.Μ.Α. με αφετηρία από Άνω Τιθορέα προς Αμφίκλεια, (για θέματα ασφάλειας) σε χωμάτινα rally sprint. Με το δεδομένο όμως ότι σχεδόν ολόκληρη είναι «μπαριαρισμενη» προς τον κάμπο, θα γίνει ο αγώνας με αφετηρία την Αμφίκλεια και τερματισμό την Άνω Τιθορέα.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "16o Sprint Αμφίκλειας με 39 συμμετοχές"