Το μεσημέρι της τρίτης συνελήφθη στη Σαλαμίνα από Αστυνομικούς της Δ.Α.Α./ΥΣΕΖΙ ένας Ελληνας ηλικίας -44- ετών την ώρα που εξερχόταν από Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, όπου με την απειλή όπλου έκανε ληστεία.
Από την προανάκριση και κυρίως με το φωτογραφικό υλικό που απεστάλη στην Ασφάλεια Αθηνών, από βίντεο ληστειών σε τράπεζες του Λουτρακίου, στις οποίες επιλήφθηκαν οι Υπηρεσίες της ασφαλείας , καθώς και την χαρακτηριστική μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε τύπου τσόπερ, κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και σύλληψή του, αφού μετά τις τελευταίες δύο ληστείες στο Λουτράκι την 14-10-2010, τέθηκε υπό συνεχή παρακολούθηση από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών.
Το τελευταίο 20μηνο διέπραξε 33 ληστείες σε Τράπεζες.
27 στην Αθήνα, 4 στο Λουτράκι (01 και 23-09-2010 και δύο την ίδια μέρα 14-10-2010), μία στην Σπάρτη καθώς και μία απόπειρα ληστείας στη Ν. Ιωνία.
Το κέρδος από τις ληστείες ανέρχεται στο ποσό των 200.000 ευρώ και το όπλο που χρησιμοποιούσε ήταν αεροβόλο πιστόλι. Κατασχέθηκαν επίσης η μοτοσικλέτα και το τζίπ που χρησιμοποιούσε σαν μέσο διαφυγής στις ληστείες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Αθηνών.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Επιασαν ληστή που είχε κλέψει 4 τράπεζες στο Λουτράκι..!!!"