Τις επόμενες πολιτικές κινήσεις τους συζητούσαν την περασμένη Τετάρτη το βράδυ σε παραλιακή ψαροταβέρνα του Λουτρακίου κορυφαία στελέχη του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών».
Στο δείπνο συμμετείχαν ο απερχόμενος δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, ο απερχόμενος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μπάμπης Γεωργίου, ο απερχόμενος αντιπρόεδρος του οργάνου Θανάσης Γεωργίου, η νεοεισελθείσα στο συνδυασμό Μαρία Πρωτοπαππά, ο νεοφώτιστος υποψήφιος σύμβουλος Σάκης Παπαθανασίου, ο υπάλληλος του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Τάκης Βεντούρης και ο εκδότης κυνηγετικού περιοδικού Δημήτρης Ρεκουνιώτης.
Αντικείμενο συζήτησης ήταν η αντιπολίτευση που πρέπει να στηθεί κατά του Κώστα Λογοθέτη από την πρώτη ημέρα, χωρίς να του δοθεί περίοδος χάριτος και προσαρμογής. Αυτό που αδυνατούσαν να σκεφθούν οι συνδαιτυμόνες, ήταν ότι το πρώτο διάστημα η νέα δημοτική αρχή θα ρίξει το βάρος της στη συνένωση για τη δημιουργία ενός νέου δήμου, αλλά και να αντιμετωπίσει την υπερχρέωση και να εξετάσει πώς θα αντιμετωπίσει τις υπερκοστολογήσεις όλων των έργων.
Τα κορυφαία στελέχη του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών» στην ουσία, δηλαδή, μεθόδευαν πώς θα αντιπολιτευθούν σ’ ένα άγνωστο αντικείμενο όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου. Όταν μάλιστα δεν έχεις γνώση και των προβλέψεων του Καλλικράτη ποιος και πώς θα κάνει αντιπολίτευση;
Ας μην ξεχνούμε ότι όσοι ήσαν συνυποψήφιοι στο συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη, έχουν προσυπογράψει την πολιτική της υπερχρέωσης του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, είναι όλοι τους πολιτικά συνυπεύθυνοι και δεν χωρά δεν ήξερα, δεν γνώριζα.
Ας πρόσεχαν…
http://www.loutraki-press.blogspot.com/
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΤΗΝΕΙ ΔΕΙΠΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!.."