Ο δήμος Συκιωνίων πρινλίγο απάντησε με δελτίο τύπου σε ανάρτηση μπλόγκ του Κιάτου που είχε αναφερθεί στους πίνακες δωρεά Πανιάρα που λείπουν απο την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Ο δήμος στην απαντησή του αναφέρει:
"Το blog με το ψευδώνυμο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ» κατά την προσφιλή τακτική του, συνεχίζει την λασπολογική του πολιτική εναντίον του Δήμου και γενικότερα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής εκφράζοντας έτσι το αβυσσαλέο μίσος του το οποίο συνεχίζει με αμείωτη ένταση.
Στο μένος του αυτό προσπαθεί να βρει ή ακόμα και να εφεύρει θέματα προκειμένου να πλήξει την Δημοτική Αρχή.
Δυστυχώς και το τελευταίο θέμα που ασχολήθηκε με τίτλο: «Που πήγαν οι πίνακες εντιμότατοι;» απεδείχθη «άνθρακες ο θησαυρός».
Στη φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο, την οποία φιλοξενούν στις σελίδες τους και καθημερινές εφημερίδες της Κορινθίας (κάνοντας αναφορά στην πηγή προέλευσής της), φαίνεται σαφώς ότι οι πίνακες που λείπουν από τους τοίχους βρίσκονται τοποθετημένοι ακριβώς κάτωθεν των παραθύρων, εντός της αιθούσης του Δημοτικού Συμβουλίου, δίπλα από τα έδρανα, προκειμένου να σταλούν για συντήρηση των κορνιζών τους.
Του επιστρέφουμε λοιπόν τις κατηγορίες και την λασπολογία και για ύστατη φορά τον προκαλούμε, αν θέλει έστω και ψήγμα σοβαρότητας να έχουν τα άρθρα του, να εμφανιστεί επωνύμως προκειμένου να έχει και την ευθύνη των λόγων του.
Ο εκτροχιασμός στη Δημόσια ζωή, που επιθυμεί να περάσει, στην ουσία στρέφεται εναντίον του και λίαν συντόμως θα αποκαλυφθεί.'
Απο τον δήμο Συκιωνίων "

Για την πληρέστερη ενημερωσή σας οφείλουμε να δημοσιεύσουμε και την ανάρτηση του μπλόγκ που έγινε την περασμένη Πέμπτη με τίτλο:

"ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ;
Ερωτώνται, ο εντιμότατος Δήμαρχος κ. Τσουλούφας και ο εντιμότατος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζαχαριάς, πως αραίωσαν έτσι οι πίνακες από τη συλλογή που είχε δωρίσει στο Δήμο ο ζωγράφος της πόλης μας κ. Πανιάρας;
Που είναι οι επιλεγμένοι πίνακες που λείπουν εντιμότατοι;
Οι υπόλοιποι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι πως δεν προσέξατε την αραίωση;
Μήπως σας βόλεψαν οι εικονιζόμενοι άδειοι γάντζοι για να κρεμάτε τα σακάκια σας κατά τις συνεδριάσεις του Δ.Σ.;
Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας, (παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς), εύχομαι σε σας και στους συνεργάτες σας κύριε Τσουλούφα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Και το καλό που σας θέλω φροντίστε μέχρι την 31 του Δεκέμβρη να επιστρέψουν οι πίνακες..."

Σ.Σ. Την φωτογραφία την πήραμε απο την ανάρτηση του "Χρήστου Πολίτη"
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο δήμος Κιάτου απαντά για τους πίνακες..που "λείπουν"..!"