Την ώρα που ο απερχόμενος -«σπρινταριστός»- δήμαρχος της μειοψηφίας και τελευταίος δήμαρχος του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Γιώργος Γκιώνης πετούσε τα δανεικά χρήματα των δημοτών από το παράθυρο για τις φιέστες των τριών εγκαινίων, την ίδια ώρα γινόταν γνωστό, ότι χρήματα για τη μισθοδοσία των εξήντα επτά υπαλλήλων της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. (πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε.) υπάρχουν μέχρι 31 Ιανουαρίου 2011.
Ο συνδυασμός του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών» με τα μέλη του στα πρωτοφανή σε παγκόσμιο επίπεδο πανηγυράκια τους, -την ώρα που βρίσκεσαι τύποις στην καρέκλα σου- έκλεισαν οριστικά και αμετάκλητα τον πολιτικό τους κύκλο -μπορεί ακόμη να μην το έχουν αντιληφθεί, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, με τους τέσσερις να παίρνουν παράταση ζωής- λέγοντας χθες το βράδυ το στερνό αντίο στα δημοτικά πράγματα μ’ ένα από τα μεγάλα κατασκευαστικά σκάνδαλα στον τόπο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι επιχειρηματίες τραβούσαν τα μαλλιά τους όταν πληροφορήθηκαν ότι ο εξοπλισμός των διακοσίων τετραγωνικών μέτρων θα κοστίσει διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ, ενώ κοστολογώντας τον απαιτούμενο εξοπλισμό για το πρώην ξενοδοχείου Κόντης, τόνιζαν loutraki-press, αυτός ανερχόταν στις διακόσιες δέκα χιλιάδες ευρώ. Αν σκεφθεί κανείς ότι το ΚΕΠ που κατέλαβε το ισόγειο μετέφερε τον εξοπλισμό του, επομένως τα διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ προορίζονται μόνο για τη Δημοτική Αστυνομία. (Ο καθένας πλέον ας βγάλει τα συμπεράσματά του, όταν το κατασκευαστικό κόστος του πρώτου ορόφου, ανήλθε στα οκτώ χιλιάδες διακόσια ευρώ το τετραγωνικό μέτρο)!
Επισημαίνεται, ότι σ’ ένα από τα πανηγύρια, αυτό του Thermal Spa, παρευρισκόταν και ο μέντορας του Γιώργου Γκιώνη, ο διευθυντής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης Γιάννης Βραχάτης, τον οποίο ο απερχόμενος δήμαρχος τον βρίζει αριστερά και δεξιά υποστηρίζοντας ότι δεν του παρείχε την εκλογική βοήθεια που έπρεπε. Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του αόρατου Νίκου Ρεμαντά, ο Γιάννης Βραχάτης αποσύρθηκε για τα τοπικά ΜΜΕ από το προσκήνιο για να μη φθείρεται.
Ωστόσο, θα συνεχίσει το «έργο» του, από το παρασκήνιο εμπλεκόμενος στα τοπικά πολιτικά πράγματα.
http://www.loutraki-press.blogspot.com/
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΕΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ ΤΟ… ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ «ΔΑΕΤ Α.Ε.», ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΗΝΤΑ ΕΠΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ"