ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΡΟΖ
ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ € 15.000 ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!

Στις € 15.000 ανέρχεται το φέσι στην πλάτη του δημότη για ροζ τηλεφωνικές επικοινωνίες στο τέταρτο τρίμηνο του 2010.
Σε μια εταιρεία, τη ΔΕΚΕΛΠ, που ανεπίσημα έχει αναστείλει τη δραστηριότητά της, ο λογαριασμός του τηλεφώνου, για την ικανοποίηση φαντασιώσεων κάποιου ή κάποιων ανήλθε στο ως άνω ποσόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press που μεταφέρονται με πάσα επιφύλαξη, το ως άνω γεγονός είναι γνωστό και στον Γιώργο Γκιώνη, ο οποίος αποφεύγει να αναφερθεί αν και γνωρίζει λεπτομέρειες.
Επειδή το γεγονός έχει αρχίσει να γίνεται ευρέως γνωστό, την κάλυψή του έχει αναλάβει ο σκληρός πυρήνας του πρώην «παλατιού». Η… παιδική χαρά, λοιπόν, διαρρέει ως ύποπτα δύο πρόσωπα. Ωστόσο, έτερος παράγων, γνωρίζοντας εκ των έσω ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις προσώπων, αναφέρεται σε συγκεκριμένο άτομο.

Εύκολο είναι να αντιληφθεί κανείς, τη νοοτροπία που διαθέτουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, όταν στην κρίσιμη προεκλογική περίοδο σπαταλούν δημόσιο χρήμα για να ικανοποιήσουν τις περίεργες ροζ επιθυμίες τους και δεν είναι αφοσιωμένοι στη διεκδίκηση της εκλογικής μάχης. Ίσως, να έφταιγε η υπερβολική σιγουριά και οι διαβεβαιώσεις του διευθυντή Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Club Hotel Casino Loutraki, Γιάννη Βραχάτη προς το Γιώργο Γκιώνη και τα «βαριά ονόματα», ότι οι εκλογές είναι κερδισμένες πριν καν διεξαχθούν!..

Επειδή το αισθητήριο του λαού είναι πάντοτε υψηλό, αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που τους αποστράτευσε με τη ψήφο του, διακρίνοντας μη αρεστές συμπεριφορές.
Καλόν και ωφέλιμον θα είναι, να τους διαγράψει και από την πολιτική συνείδησή του…, μαζί τους και τα «βαριά» ονόματα που προσυπέγραψαν αυτού του είδους τις συμπεριφορές.
http://www.loutraki-press.blogspot.com
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "15.000 ευρώ σε ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ χρεώθηκε δημοτική εταιρεία του Λουτρακίου"