Τα έδωσε όλα στην Ντίνα..!

20.1.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Ο ορισμός των αντιπεριφερειαρχών απο τον περιφερειάρχη αλλά περισσότερο η κατανομή των αρμοδιοτήτων έδειξε πολλά πράγματα.
Σίγουρα αποδείχθηκε οτι το ισχυρό του πολιτικό χαρτί αλλά και άνθρωπος του είναι η Μεσσήνια περιφερειακή σύμβολος κα.Ντίνα Νικολάκου

Της ανέθεσε τους τομείς Ανάπτυξης- Έργων – Περιφερειακής Ενημέρωσης και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής ...
Δηλαδή όλους τους κρίσιμους και βασικούς τομείς τους πήρε η εντυπωσιακή αντιπεριφερειάρχης.

Η κα. Νικολάκου απο την πρώτη στιγμή ήταν κοντά στον κ.Τατούλη και γύρισε μαζί του όλη την Πελοπόννησο. Ανήκει στο στενό του περιβάλλον και σε αυτή την λογική εντάσσεται και αυτή η αναβαθμισή της η οποία ήδη σχολιάζεται στην Μεσσηνία..!

Πρέπει να σημειώσουμε οτι η κα. Νικολάκου σε όλο το διάστημα της Νομαρχιακης της θητειας στην Μεσσηνία , διακριθηκε για τις εντονότατες αντιπαραθέσεις της με την πλειοψηφία και τις άλλες μειοψηφίες.
Ελπίζουμε και από την υπευθυνη θέση της αντιπερειάρχου να επιδείξει διαφορετική συμπεριφορά, αντιμετωπίζοντας με την καταλληλη ψυχραιμία τα σοβαρότατα καθήκοντα που της έχουν ανατεθεί.

Περιμένουμε να δούμε πως θα χειρισθεί το αίτημα των μειοψηφιών του περιφερειακού Συμβουλίου για τη χορήγηση γραφείων στο Διοικητήριο της πρώην Ν.Α., Μεσσηνίας , μετά την άρνηση του Περιφερειάρχη.
Διαπιστώνεται μία αντισυμβατική και αντιδημοκρατική συμπεριφόρά από πλευράς της πλειοψηφίας η οποία ουδόλως τιμά την αυτοδίοικηση η οποία δεν βοηθά και το κλίμα συνενόησης που πρέπει να διαμορφωθεί.
Τα Μεσσηνιακά μέσα ενημέρωσης θεωρούν οτι η άρνηση του κ.Τατούλη εν πολλοίς οφείλεται στην αντιπεριφερειάρχη.

Στην Μεσσηνία είναι μία προσωπικότητα που κατά καιρούς και κάνει και δέχεται επιθέσεις. Τώρα έχει την ευθύνη ΟΛΩΝ μας και περιμένουμε να μας οδηγήσει μπροστά.
Ο ρόλος της είναι πολύ κρίσιμος πλέον και για το καλό όλων μας πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό.
Δεν υπάρχουν τα περιθώρια για λάθη ή προσωπικές στρατηγικές.

Πλέον την παρακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε μία περιφέρεια που έχει μείνει πολύ πίσω..!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τα έδωσε όλα στην Ντίνα..!"