Κανονικά θα διεξαχθούν σήμερα τα δρομολόγια στον Ο.Σ.Ε. και τον Προαστιακό, μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, ύστερα από τη συνάντηση που είχαν με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Όπως ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση οι σιδηροδρομικοί, «μετά από τη συνάντηση και με τις Διοικήσεις, η Π.Ο.Σ. εκλαμβάνοντας ότι υπήρξε διάθεση προς θετική κατεύθυνση, στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ αποφάσισε την αναστολή της αυριανής απεργίας, διατηρώντας ωστόσο επιφυλάξεις για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Η Π.Ο.Σ. είναι αποφασισμένη με υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία και τους σιδηροδρομικούς να εξαντλήσει όλα τα μέσα που διαθέτει προς κάθε κατεύθυνση και να αποδείξει ότι οι σιδηροδρομικοί θέλουν έναν Δημόσιο-Σύγχρονο-Κοινωνικό και Ανταγωνιστικό σιδηρόδρομο.
Σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζουμε ότι την ευθύνη για τη λειτουργία ή όχι του εναπομείναντος σιδηροδρομικού δικτύου θα την έχει η Κυβέρνηση».

Πηγή:zougla.gr
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ανέστειλαν την απεργία τους οι σιδηροδρομικοί"