Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει κάθε προσπάθεια που καταβάλλουν συλλογικοί φορείς, αλλά και μεμονωμένες πρωτοβουλίες πολιτών για τη δημιουργία μιας εθνικής καταναλωτικής συνείδησης, έτσι ώστε να συμβάλει κάθε πολίτης, συνειδητά, στη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και στην ενδυνάμωση της ελληνικής οικονομίας.
Σε αυτές τις πρωτοβουλίες το ΠΑΣΟΚ θέλει να δώσει κινηματικά χαρακτηριστικά. Γιατί, αυτές οι πρωτοβουλίες πολιτών από όλο το πολιτικό φάσμα, από όλους τους κοινωνικούς χώρους, μπορούν να οδηγήσουν στην δημιουργία μιας νέας Εθνικής Καταναλωτικής Συνείδησης.
Η λογική του «καταναλώνουμε ότι παράγουμε» είναι και η λογική διεξόδου από την κρίση. Είναι η λογική της διεύρυνσης της παραγωγικής βάσης της χώρας, είναι αυτό που ο Γιώργος Παπανδρέου τονίζει καθημερινά σε όλες τις ομιλίες του: μπορούμε να βγούμε από την κρίση, χωρίς δάνειες δυνάμεις αλλά με τις δικές μας δυνάμεις.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι συναντήσεις που είχε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, με τα προεδρεία των συνδέσμων των εξαγωγικών φορέων της χώρας, και με τους εκπροσώπους του «Κινήματος Πολιτών-Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε».
Η εθνική καταναλωτική συνείδηση αποτελεί πρόκληση και σημαντική ευκαιρία, στην οποία πρέπει όλοι να ανταποκριθούμε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΕΛΛΙΑΣ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Η δημιουργία μιας νέας εθνικής καταναλωτικής συνείδησης"