Τον τίτλο αυτόν τον έχω πάρει από τον ύμνο που έχουν γράψει τα παιδιά της Πάτρας για τον Νικόλα τον Αλέφαντο που ορισμένοι τον θεωρούνε γραφικό μια και δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν.
Και εδώ έχουμε την ίδια περίπτωση.
Βρήκαμε κάποιον που μπορεί να προσφέρει στο ποδόσφαιρο και προσπαθούμε όλοι να τον διώξουμε για να μείνουμε εμείς οι μάγκες;

Γιάννη Βαφειάδη είσαι παλικάρι γιατί μέσα σε 173 λέξεις ξεγύμνωσες την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας .

Και κρίμα που δεν κάνει ο Νικηφόρος εκπομπές στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση γιατί θα έπεφτε πολύ γέλιο..
Πιστεύω ότι αυτό θα το απολαύσουμε στην εφημερίδα του.
Και τι δεν τους γράφεις ρε Γιάννη.
Τους σφάζεις με το μπαμπάκι και ρίχνεις και αλάτι επάνω στην πληγή και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ουρλιάζουν γιατί σε όλα αυτά που γράφεις έχεις δίκιο.

Αλλά ας πάρουμε την επιστολή και ας την κόψουμε σε κομμάτια από και ας τα αναλύσουμε.

1.Γράφεις «Ευχαριστούμε την Ε Π Σ Κορινθίας για την ποινή που μας επέβαλε. ΣΦΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΜΕ»
Αυτός ο πρόλογος είναι όλα τα λεφτά. Τους δουλεύεις και δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό. Βέβαια μέσα στην πληρωμή είναι και τα 600 ευρώ που σε δραχμές μας κάνει 204.000.
Φως νερό τηλέφωνο της ένωσης πληρωμένα από τον Παννεμεατικό …!

2.«Ευελπιστούμε ότι και εις το μέλλον θα τηρηθούν οι ίδιες διαδικασίες για την απονομή της δικαιοσύνης που τηρήθηκαν και για τον Παννεμεατικό Αν διδαχθούμε όλα αυτά που έλαβαν χώρα κατά το παρελθόν μάλλον έχουμε να κάνουμε με δυο μέτρα και δυο σταθμά»
Εδώ όμως είσαι παράλογος…
Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίσα.
Και μη ξεχνάς τα λόγια του Αλί Πασά των Ιωαννίνων « προσκυνημένο κεφάλι δεν κόβεται»...
Εσύ ήθελες να μας το παίξεις απροσκύνητος και να τα αποτελέσματα …

3—«Υποσχόμεθα ότι θα τηρήσουμε τους κανόνες του καλώς αγωνίζεσθε και πρέπει να λάβουν υπόψη οι δικαστές μας ότι οι τραυματισμοί προξενήθηκαν από τυχαία γεγονότα Δηλαδή σπάσιμο τζαμιών που αντικανονικά υπάρχουν στη πόρτα των αποδυτηρίων και σπρώξιμο της πόρτας με συνέπεια τον τραυματισμό με το πόμολο του άτυχου ποδοσφαιριστή. Αυτά κατά την γνώμη μας δεν πρέπει να τα έλαβε κανείς υπόψη»
Από όλα αυτά που γράφεις φίλε Γιάννη το μόνο που θα κρατήσουν αυτοί που σε δικάσανε είναι το . «και πρέπει να λάβουν υπόψη οι δικαστές μας» που θα το παίρνουν και θα το δείχνουν στους κολλητούς των και θα λένε πόσο ψηλά ανεβήκανε.

4.«Η ενημερωτική μας αυτή επιστολή δεν είναι για να δικαιολογηθούμε αλλά για να ενημερώσουμε τους φιλάθλους στους οποίους έμπρακτα αποδείξαμε και θα συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε ότι τους σεβόμαστε. Φιλικά με εντολή Δ Σ"


Γιάννης Βαφειάδης
Πρόεδρος Π Α Σ Παννεμεατικού»
Σε ένα βιβλίο ή σε μια κινηματογραφική ταινία η αρχή και το τέλος είναι όλα τα λεφτά.
Όμως στην δική σου επιστολή ο επίλογος είναι σαν να σου κάνουν κοφτές βεντούζες.
Τους λες ότι τους φιλάθλους ενημερώνω τους οποίους σεβόμαστε. Μάλλον πρέπει να είσαι και λιγάκι σαδιστής εκτός από παλικάρι.
Ξέρεις; Πόσοι θα είναι αυτοί που θα το διάβασαν αυτό .το γράμμα και θα έκλαψαν με μαύρο κλάμα μια και δεν ήταν στην πειθαρχική επιτροπή για να πάρουν τον τίτλο του δικαστή;


Γιάννη Βαφειάδη
Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω γιατί πρώτη φορά βρέθηκε πρόεδρος ποδοσφαιρικού σωματείου να γελοιοποιήσει ένα σύστημα ποδοσφαιρικό μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και του πολιτισμού.
Ο Θεός να σ’ έχει καλά που μας έκανες όλους να ψηλώσουμε από την μια αφού υπάρχουν άνθρωποι σκεπτόμενοι στο χώρο του ποδοσφαίρου και από την άλλη να καταλάβουμε ποιοι διοικούν το άμοιρο ποδόσφαιρο μας.

Κώστας Αρβανίτης
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Response to "Γειά σου ρε πρόεδρε Βαφειάδη είσαι παλικάρι ...!"

  1. Unknown Said,

    Το σχολιάκι που έκανα δεν σας άρεσε? Γιατί το κόψατε? Θίξαμε τον πρόεδρο Γιάννη, που βλογάει τα γένια του ως Κώστας Αρβανίτης? Γιατί Κώστας Αρβανίτης ίσον Γιάννης Βαφειάδης. Σας πήραμε χαμπάρι ρε εκεί στο Διογένη και σας και τον Πρόεδρο. Συμμαζευτείτε γιατί χανόσαστε. ΧΑΧΑΧΑ.

    Posted on 27 Ιανουαρίου 2011 στις 7:22 μ.μ.

     
  2. diogenis Said,

    Ανδρέα δεν πήραμε άλλο σχόλιο δικό σου ή με άλλο όνομα. Αυτό που πήραμε το δημοσιεύσαμε
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    Posted on 28 Ιανουαρίου 2011 στις 10:14 π.μ.

     
  3. Unknown Said,

    ΕΠΙΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ . ΤΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ? ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ?
    ΑΝΔΡΕΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ Η ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ?
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΛΥΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ .
    ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΧΑΜΕΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΟΥ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ !!
    ΟΧΙ ΜΟΝΙΜΩΣ Α Η Δ Ι Ε Σ .

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

    Posted on 28 Ιανουαρίου 2011 στις 9:27 μ.μ.

     
  4. Unknown Said,

    ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗ. Δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ εναντίον σας. Και βέβαια, δεν έχω λυσάξει!!! Θα σας ρωτήσω κάτι απλό: αν δεν ξέρετε εσείς τον Κώστα Αρβανίτη (που λέει ο λόγος τώρα), τότε ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΊ ΣΑΣ, ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΠΩΣ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΤΟ "ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΦΕΙΑΔΗ"! ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ! Κι έπειτα, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, γιατί γίνεστε προκλητικός! Όλοι έχουν καταλάβει ότι είστε ένα άτομο που του αρέσει το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. Από εκεί κι έπειτα, αφού σας αρέσει να εκτίθεστε, θα πρέπει να δεχόσαστε και την κριτική. Η κριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, αντίθετα ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΤΕ, θέλω να πιστεύω. Γι' αυτό μην εκρήγνυστε. Και μη μιλάτε για Α Η Δ Ι Ε Σ, γιατί εκτίθεστε. Ευχαριστώ.
    ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ (κατά το ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ).

    Posted on 31 Ιανουαρίου 2011 στις 4:08 μ.μ.