ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ &
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Δράστης και πάλι, ποιος άλλος;
Ο αντιδήμαρχος αρμόδιος μεταξύ άλλων και για τον Πολιτισμό Γιώργος Δέδες, με εντολή δημάρχου. Τα πολιτικά πρόσωπα πριν δράσουν, σκέφτονται και τις επιπτώσεις των πράξεών τους. Δεν είναι άβουλα όντα, ούτε και στρατιώτες που εκτελούν την εντολή ανωτέρου, γιατί κι αυτό έχει ένα όριο.
Στο Λουτράκι έγινε κι αυτό!
Οι πτυχιούχοι άνθρωποι των Τεχνών στον τόπο, έχουν συγκροτήσει μια ιδιωτική αστική ανώνυμη μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «Εκτός Αθηνών», στην οποία δεν μπορεί να συμμετέχει κάποιος που δεν διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ. Κατ’ επέκταση δεν μπορεί σ’ αυτήν να συμμετέχει στο διοικητικό της συμβούλιο κανένα πολιτικό πρόσωπο. Σκοπός της είναι η προώθηση και η ανάπτυξη του θεάτρου, της μουσικής και του κλασσικού μπαλέτου, υποστηρίζοντας κατ’ ουσία τις δράσεις του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου (ΠΠΚΛ).
Πριν ακριβώς μία εβδομάδα, στο πλαίσιο του καταστατικού της «Εκτός Αθηνών», πραγματοποιείτο η γενική της συνέλευση για την ανάδειξη του νέου διοικητικού της συμβουλίου, δεδομένου ότι το προηγούμενο είχε ολοκληρώσει τη θητεία του.

Η γενική συνέλευση, πραγματοποιείτο σε χώρο του ΠΠΚΛ, αλλά διεκόπη αιφνιδίως(!) από την παρέμβαση του αντιδημάρχου Γιώργου Δέδε, ο οποίος μετέφερε μήνυμα του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη ότι δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση μιας ανώνυμης ιδιωτικής εταιρείας -που δεν έχει κέρδη και περιθώρια για άλλου είδους… πράγματα, άρα παράνομος και αθέμιτος πλουτισμός- με αποτέλεσμα να διακοπεί αιφνιδίως.
Η Ρούλη Δρίτσα παρενέβη λέγοντας ότι αν αυτή η ενέργεια εκπορευόταν από τον Γιώργο Γκιώνη, ελαφρά τη καρδία θα τον αποκαλούσατε φασίστα. Σήμερα, αντιλαμβάνεσθε ποια είναι η θέση η δική σας;
Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σήμερα, με στόχο να εκλεγεί το επταμελές διοικητικό της συμβούλιο με ποσόστωση στη συμμετοχή δύο μελών από κάθε τομέα που έχει δράση.
Η «Εκτός Αθηνών» ιδιαίτερη δράση έχει αναπτύξει με το θέατρο κι έχει υποβληθεί ολοκληρωμένος φάκελος τόσο προς το υπουργείο Πολιτισμού, όσο και στο υπουργείο Παιδείας για την ένταξή του σε προγράμματα χρηματοδότησης, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει το επόμενο διάστημα.
http://www.loutraki-press.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ: Μία ακόμα εξαιρετική επιλογή μάλλον έκανες κ. Κώστα Λογοθέτη...Αυτή την φορά στον πολιτισμό..!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου κ. Δέδες...ξανακτύπησε..!"