Η αδυναμία του Μουρίνιο, στην ΑΕΚ

29.1.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Πάλεψε για τον Πουλίδο, ζήτησε τον Μαλεζά, ονειρεύτηκε τον... Κάλα και τελικά κατέληξε στην περίπτωση του Νταβίντ Ματέος Ραμάχο, από τη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο λόγος βέβαια για τον Μανόλο Χιμένεθ, που έκανε το κόλπο γκρόσο και αφού δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις προαναφερθέντες, πέτυχε να πραγματοποιήσει μια ακόμα καλύτερη επιλογή και από τους τρεις, παίρνοντας στην ΑΕΚ τη μεγάλη αδυναμία του Ζοσέ Μουρίνιο!
Ο διεθνής, με την Εθνική Νέων της Ισπανίας, στόπερ αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ντεμπουτάρει ακόμα και απέναντι στον Παναθηναϊκό! Γιατί στην αποστολή θεωρείται δεδομένο πως θα βρίσκεται όπως και να χει. Η περίπτωσή του θεωρείται ιδανική, αν ληφθούν υπόψη τα λόγια των προπονητών του στη Βασίλισσα, Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει οψιόν αγοράς. Εστω κι αν η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να τον κρατήσει ως το 2012.

Στα 23 του χρόνια, έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 97 παιχνίδια με τη β` ομάδα της Ρεάλ που συμμετέχει στη Segunda Division, ενώ μετράει και τρεις συμμετοχές με τη μεγάλη ομάδα των Μερένχες. Μία από αυτές μάλιστα, στο Champions League, απέναντι στον Αγιαξ. Γέννημα (22/04/1987) - θρέμμα μαδριλένος, ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Ρεάλ το 1999. Αγωνίζεται σε θέση κεντρικού αμυντικού, ενώ λόγω και της σωματοδομής του (1,91 ύψος) έχει χαρακτηριστεί ως ο "νέος Ιέρο".

"Πέτυχε διάνα η ΑΕΚ"
Με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη και την κίνηση της ΑΕΚ να τον αποκτήσει όμως, μίλησε και ο άμεσος συνεργάτης του Special One στη Ρεάλ Μαδρίτης. "Η ΑΕΚ έκανε διάνα με την απόκτηση του Ματέος. Τον θεωρούμε παίκτη για την πρώτη ομάδα, όμως εμείς μπαίνουμε σε μια κρίσιμη φάση της σεζόν και δεν υπάρχει περιθώριο για να πάρει όσο χρόνο συμμετοχής χρειάζεται.
Είναι σε μια φάση που χρειάζεται πολλά ματς μέσα στον επόμενο ένα με ενάμισι χρόνο. Αποφασίσαμε ότι έπρεπε να πάει σε μια ανταγωνιστική ομάδα και να παίξει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μοράις στην εφημερίδα, Ωρα για Σπορ.

"Μέλος της πρώτης ομάδας"
Ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο, δήλωσε χαρακτηριστικά για τον ποδοσφαιριστή: "Είναι κρίμα ο Ματέος να μην μπορεί να είναι μαζί μας, γιατί μου αρέσει πολύ. Αμύνεται καλά και ξέρει να δημιουργεί παιχνίδι. Η Ρεάλ τον χρειάζεται. Με τις δυσκολίες που έχουμε είναι κρίμα που δεν μπορεί να παίξει. Θα ήθελα να είναι μόνιμο μέλος της πρώτης μας ομάδας".
"Τον έκλεψε από τη Σέλτικ!"
Την ίδια ώρα, οι ισπανοί δημοσιογράφοι μιλούν με εγκωμιαστικά σχόλια για τον 23χρονο άσο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η ΑΕΚ κατάφερε να τον κλέψει μέσα από τα χέρια άλλων ισπανικών ομάδων αλλά και της Σέλτικ, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η AS. Στην Ενωση πιστεύουν ότι ο Ματέος μπορεί να αναδειχτεί σε νέα περίπτωση Μπρούνο Αλβες, ο οποίος πλέον διαπρέπει με τη φανέλα της Ζενίτ αλλά και της Εθνικής Πορτογαλίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=85681#ixzz1CPlBdkT4
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Η αδυναμία του Μουρίνιο, στην ΑΕΚ"