Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λουτρακίου – Περαχώρας

Με την έκδοση και του από 30 Ιουλίου Δελτίου Τύπου του Δ.Σ. της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., επισημοποιείται πλέον ο μεγάλος κίνδυνος που επέρχεται, με τη διασπορά ανά την Επικράτεια 50.000 τερματικών μηχανημάτων-παιχνιδιών (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ) που διενεργούνται μέσω ΤΑΧ και MONITOR GAMES.
Η παράταση της σύμβασης με την κοινοπραξία ΙΝΤΡΑΛΟΤ κατά ένα έτος, δείχνει ξεκάθαρα ότι η διαπλοκή και η διαφθορά, έντεχνα συνεχίζεται.

Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. με τις ενέργειές της αυτές, πάει να προκαταλάβει το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ώστε αυτό όταν έρθει ο χρόνος, να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων.
Με το από 3-6-2010 υπ΄αριθ 684 έγγραφό μας που απευθυνόταν στους 4 βουλευτές του Νομού μας και στον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας, είχαμε επισημάνει τα τεκταινόμενα, όμως η φωνή μας δεν ακούστηκε.
Και δεν ακούστηκε υποθέτουμε ΣΚΟΠΙΜΑ αφού ούτε ένας βουλευτής δεν ευαισθητοποιήθηκε να κάνει μία απάντηση, ή έστω μία ενημέρωση επί του εγγράφου μας.
ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Εμείς παρόλα αυτά, θα επιμείνουμε και θα υποστηρίζουμε ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ τις θέσεις μας.
Εμείς θα παλεύουμε να ξεσκεπάσουμε τη διαπλοκή και τη διαφθορά, όπου και όπως αυτή εμφανίζεται.
Εμείς θα στηρίζουμε τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους στη δουλειά, στην περίθαλψη, στο μέλλον τους.
Κύριε Μπεγλίτη, κύριε Μανωλάκη, κυρία Φαρμάκη, κύριε Κόλλια, τόσες και τόσες επερωτήσεις κάνετε στη Βουλή-όπως διαβάζουμε στον Τοπικό Τύπο στην σοβαρή αυτή περίπτωση όπου θα καταστραφούν 100άδες νοικοκυριά, διακυβεύονται χιλιάδες θέσεις εργαζομένων της Κορινθίας, δεν μπορούσατε να κάνετε κάποια επερώτηση να ασκήσετε κάποια παρέμβαση, και εν τέλει να καταδεχτείτε να μας απαντήσετε;
Η Διοίκηση του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Λουτρακίου-Περαχώρας με γνώμονα την προστασία των εργατικών νοικοκυριών και την διασφάλιση θέσεων εργασίας
Καταγγέλλει
Την διαπλοκή ΟΠΑΠ-ΙΝΤΡΑΛΟΤ καθώς και την αδιαφορία των βουλευτών του Νομού μας και του Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας και τους καλεί να παρέμβουν δυναμικά και να επανεξετάσουν το σοβαρό αυτό πρόβλημα και τις επιπτώσεις του στους εργαζόμενους και την Κορινθιακή Κοινωνία.
Κύριε Πρωθυπουργέ, στο βωμό της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η Χώρα μας, στην καταστροφική πυρά των όρων του Δ.Ν.Τ. μην θυσιάζεται την Ελληνική Κοινωνία, τη νεολαία μας τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους.
Αποτρέψτε την εμπλοκή τους στα πλοκάμια του τζόγου.
Προστατέψτε και διασφαλίστε τα δικαιώματα και τις θέσεις εργασίας.
Αυτό γνωρίζουμε, είναι το πιστεύω σας.
Ασκείστε παρέμβαση, κάντε το πράξη, ώστε να αποτραπεί οριστικά η διαπλοκή και η διαφθορά της Ελληνικής Κοινωνίας.
O πρόεδρος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΥ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Επιστολή του εργατικού κέντρου Λουτρακίου στον Πρωθυπουργό"