Υπό διάλυση η παράταξη του Γιώτη

2.2.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Μόνο στο Diogenis-press διαβάσατε για τις περιπτώσεις Πούρου και Τόγια, πολύ νωρίς και με λεπτομέρειες που κανείς δεν τόλμησε να αμφισβητήσει.

Σήμερα στο blog "Ο Δήμαρχός μας" δημοσιεύεται μια πληροφορία που θέλει σφόδρα απογοητευμένη την ομάδα (αν είναι δυνατόν δηλαδή να προκύπτει ομάδα και από εκεί ...) του Β. Πανταζή, για το γεγονός της αποδοχής της πρότασης του Πνευματικού για μετάβαση στις ΗΠΑ ώστε να εξεταστεί ένα νέο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων.

Είναι πια φανερό ότι παράταξη με την έννοια της οργανωμένης οντότητας δεν υπάρχει. Ο καθένας βαράει το δικό του ταμπούρλο και ο Γιώτης δείχνει να το έχει αποδεχτεί, αφού χτες γράψαμε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ο άνθρωπος που θα καθίσει να σπάσει το στομάχι του. Άλλωστε, οι πληροφορίες που όλο και πυκνώνουν, τον θέλουν να έχει αποδεχθεί συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, μια συμμετοχή που αυτή τη φορά θα τη μετουσιώσει σε έναν πραγματικό προεκλογικό αγώνα με στόχο την είσοδο στη Βουλή.

Πολύ νωρίς έσπασαν οι όποιοι δεσμοί στην παράταξη του Γιώτη. Γι' αυτό οι πιο έμπειροι λένε ότι η εξουσία ενώνει, ενώ η ήττα φέρνει γκρίνιες και ρήγματα.

Ωστόσο, για να είμαστε και δίκαιοι, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι η ταχύτητα με την οποία εκφράζονται οι διάφορες διαφοροποιήσεις και οι ομαδοποιήσεις, δείχνει ότι όλα ήταν έτοιμα πολύ πριν τις δημοτικές εκλογές ...
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Υπό διάλυση η παράταξη του Γιώτη"