Το δίλημμα του Δήμα και οι ... πιέσεις !

20.4.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Το δίλημμα του Σταύρου Δήμα αυτές τις μέρες είναι πολύ μεγάλο. Μετά τα δημοσιεύματα στις πανελλαδικές εφημερίδες σχετικά με την υποψηφιότητα του Χρήστου στην Κορινθία, φαίνεται ότι δεν μπορεί να ελέγξει πλέον τις εξελίξεις.

Η δική του επιθυμία ήταν όλο αυτό να γίνει κλιμακωτά και με σύνεση, κυρίως γιατί αποτελεί αυστηρή του προϋπόθεση ο νεαρός Χρήστος να δημιουργήσει ένα απόλυτα αυτόνομο πολιτικό προφίλ.

Από την άλλη πλευρά, όσο και αν φανεί παράδοξο, ο ίδιος δέχεται αφόρητες πιέσεις σε σχέση με το Επικρατείας και αποτελεί προσωπική επιλογή του Σαμαρά να τον τοποθετήσει σε εκλόγιμη θέση. Η ίδια όμως πίεση ασκείται και για την υποψηφιότητα του Χρίστου στην Κορινθία.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το εσωκομματικό παιχνίδι και ξέρει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ. Σκέφτεται πολύ σοβαρά, αν θα βρίσκεται στο Επικρατείας, να έχει επίσημα τον Χρήστο δίπλα του, εργαζόμενος σε ένα πολύ υψηλότερο πολιτικό επίπεδο που θα μπορούσε να του προσφέρει αυτοτέλεια για κάθοδο σε κάποια άλλη στιγμή, λίγο αργότερα.

Είναι από τους λίγους μέσα στη ΝΔ που θυμάται ότι η δέσμευση του Σαμαρά για εκλογή ενός υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο από την βάση παραμένει εν ισχύ και ενεργή.

Κάτι που πολλοί άλλοι το ξεχνάνε ...
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Το δίλημμα του Δήμα και οι ... πιέσεις !"