Δημοκρατική Συμμαχία
Την Παρασκευή 6 Μαΐου στο ξενοδοχείο Κόρινθος συνεδρίασε παρουσία όλων των μελών η ομάδα πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας του Νομού Κορινθίας. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε ο τομεάρχης του Νομού κ. Νικόλαος Ντίνος ο οποίος συντόνισε την διαδικασία.
Η ομάδα πρωτοβουλίας ενημερώθηκε για τις διαδικασίες που αφορούν το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος από τον κ. Ντίνο. Το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος θα πραγματοποιηθεί στις 27,28,29 Μαΐου στην Αθήνα.

Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι το κίνημα που κατοχυρώνει την ουσιαστική συμμετοχή των μελών του σε όλα τα όργανα και στην εκλογή αυτών. Λειτουργεί με εσωκομματική δημοκρατία και σεβασμό στις ατομικές και συλλογικές προτάσεις.
Το πρώτο ιδρυτικό συνέδριο του κινήματος θα πραγματοποιηθεί στις 27,28,29 Μαΐου στην Αθήνα.
Για τον λόγο αυτό πραγματοποιούνται οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων του κινήματος την Κυριακή 15 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 18:00 στα γραφεία του κινήματος που βρίσκονται επί της οδού Κολιάτσου έναντι του Δημαρχείου.
Υποψηφιότητες για την εκλογή συνέδρων, μπορούν να υποβάλλονται εγγράφως στα γραφεία του κινήματος από την Τρίτη 10 Μαΐου από τις 10:00 έως 13:00 και από 18:00 έως και 21:00 μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 20:00.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ενημερώθηκαν τα μέλη της ΔΗΣΥ για το συνέδριο"