- Τρανταχτά ονόματα προέδρων ΠΑΕ, διαιτητών, διεθνών ποδοσφαιριστών στο κύκλωμα με τα στημένα!

- Σε λίγη ώρα οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Παράγοντες πολλών ομάδων μεταξύ των κατηγορουμένων
- Το Newsit έχει στην διάθεσή του τα ονόματα και θα τα δημοσιεύσει μόλις δοθούν από τις εισαγγελικές αρχές
- Περίεργες πρακτικές προς τους δημοσιογράφους από τους υπαλλήλους στην Ευελπίδων

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σε λίγη ώρα οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου με τα στημένα και αναμένεται να δοθούν και επίσημα τα ονόματα στην δημοσιότητα.

'Ολοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που επιτρέπει την αυτόφωρη διαδικασία.
Αναζητούνται άλλοι πέντε άτομα οι οποίοι όμως δεν εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ ο συνολικός αριθμός των εμπλεκομένων ξεπερνά τους 80 μερικοί εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα ηχηρά ονόματα!

Για να φτάσουν στα ίχνη της συμμορίας που λυμαινόταν το ποδόσφαιρο οι αστυνομικοί χρειάστηκαν την συνδρομή της ΕΥΠ, ενώ ενεργοποιήθηκε για την υπόθεση και ο «σούπερ κοριός», που χρησιμοποιεί η αντιτρομοκρατική για την εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων καθώς έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες και να τις καταγράφει.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία στην υπόθεση εμπλέκονται:

Ενας πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, ένας πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και ποδοσφαιρικός παράγοντας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στην υπόθεση της «παράγκας».

Ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ ακούγεται σε τηλεφωνική συνομίλα που έχει υποκλαπεί από το σύστημα της ΕΥΠ να δηλώνει σε έναν μάνατζερ αθλητών ότι είναι βέβαιος για τη νίκη της ομάδας του σε ντέρμπι με άλλη μεγάλη ομάδα και υπάρχει έμμεση αναφορά του σε σικέ αγώνα.

Στους προσαχθέντες συμπεριλαμβάνονται επίσης πρόεδρος ομάδας της Football League, γιος μεγαλοπαράγοντα του μπάσκετ, ένας διάσημος μάνατζερ, ένας προπονητής της Β΄ Εθνικής, αρκετοί ποδοσφαιριστές και έξι μπουκ.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορούμενοι θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, διεθνής αμυντικός ο οποίος μετακόμισε πριν χρόνια από την Θεσσαλονίκη για να γίνει βασικός σε ομάδα που πρωταγωνιστεί, άλλους τρεις αθλητικοί παραγοντες από την Κέρκυρα, τη Λειβαδιά και άλλη μία επαρχιακή πόλη, ενας πρώην διαιτητής που είχε αναλάβει σημαντική θέση σε άλλο πόστο, ένας πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου, δύο μάνατζερ ποδοσφαιριστών και άλλοι ιδιώτες που έπαιζαν παρανομο στοίχημα και επωφελούνταν της δραστηριότητας του, κατά την κατηγορία, κυκλώματος.

Η δικογραφία ξεπερνά τις 93.000 σελίδες και μέσα σε αυτή υπάρχει και το όνομα διεθνή παίκτη μεγάλης ΠΑΕ ο οποίος φέρεται να στοιχημάτιζε συστηματικά μεγάλα ποσά στα 41 παιχνίδια που έχουν χαρακτηριστεί ύποπτα, καθώς επίσης γνωστός παίκτης μπάσκετ-από επίσης μεγάλο σύλλογο- που φέρεται να μιλούσε πολύ συχνά στο τηλέφωνο με έναν εκ των δέκα συλληφθέντων και σε κάποιες κουβέντες τους να γίνεται λόγος ακόμα και για χάπια!

http://www.newsit.gr
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "'Εσπασε το απόστημα στο ποδόσφαιρο - 80 κατηγορούμενοι"