Τυχαία η παραπληροφόρηση; Δεν νομίζω!

23.6.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Στη χθεσινή συζήτηση στην Ολομέλεια του ΕΚ με αντικείμενο την προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο ευρωβουλευτής ΝΔ κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, αντιδρώντας σε παρέμβαση του επικεφαλής της ομάδας των Φιλελευθέρων κ. Guy Verhofstadt, ο οποίος είχε προτρέψει το Ευρωπαϊκό Λαϊκά Κόμμα (ΕΛΚ) να συστήσει στη ΝΔ αλλαγή στάσεως στο θέμα της αντιμετώπισης της ελληνικής οικονομικής κρίσης, ανέφερε:

«Χαίρομαι ειλικρινά γιατί ο Πρόεδρος των Φιλελευθέρων επιβεβαίωσε ότι επιτέλους όλοι συνειδητοποιούν τώρα ότι το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι και ευρωπαϊκό πρόβλημα.

Ποιο είναι το καθήκον της Ελλάδας; Να προχωρήσει στις μεγάλες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και σε ιδιωτικοποιήσεις.

Θέλω λοιπόν να ενημερώσω τον κ.Verhofstadt, γιατί προφανώς είναι παραπληροφορημένος, ότι στα δύο αυτά θέματα που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο έχει συμφωνήσει- Είναι δικές της προτάσεις, δική της πολιτική.

Δικές της προτάσεις που επί ενάμισι χρόνο τώρα, δεν έχουν πραγματοποιηθεί.Αυτή είναι η αλήθεια» .

ΥΣ (politis caminus). Υπενθυμίζω ότι προχθές η κ. Ντόρα Μπακογιάννη απουσίαζε από την κρίσιμη συνεδρίαση για την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής. Επανειλημμένα εκφωνήθηκε το όνομά της από το Προεδρείο της Βουλής για να ψηφίσει , αλλά ….

Βλέπετε την ίδια ώρα η κ. Μπακογιάννη ήταν στο εξωτερικό όπου και συναντούσε τους επικεφαλής των Φιλελευθέρων .
Και …..την αμέσως επόμενη ημέρα αυτοί εμφανίστηκαν παραπληροφορημένοι στην Ολομέλεια του ΕΚ.

Τυχαίο; Δεν νομίζω!


Πηγή : Politis-gr.com
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τυχαία η παραπληροφόρηση; Δεν νομίζω!"