Γράφει σήμερα ο Πάνος Ηλιακόπουλος:

"Βροχή η συκοφαντία κατά Νίκου Λόη με την «Εκτός Αθηνών»
Λόγω της πανθομολογούμενης ανεπάρκειας κι ανικανότητας του Κώστα Λογοθέτη, κλείνουν έξι μήνες κι ακόμη δεν επιτύχει να συγκροτήσει το νέο διευρυμένο οργανισμό του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου, με αποκορύφωμα του -στοιχειωδώς κατώτερος των περιστάσεων δεν μπορεί ούτε να επιλέξει ένα ικανοποιητικό σχήμα διοικητικού συμβουλίου, που θα μπορέσει ως ελάχιστο να συνεχίσει το ομολογημένο έργο που παραλαμβάνει από τον τέως πρόεδρο, Μιχάλη Δρίτσα.
Αντ’ αυτού, τα φασιστοειδή, έχουν ξαμολήσει τα «παπαγαλάκια» τους κι ομιλούν περί σκανδάλων στην Εκτός Αθηνών κι εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούν το Νίκο Λόη ότι πάει να συγκαλύψει (ξέρουν από την τακτική και τις πρακτικές Κωστάκη) οικονομικές ατασθαλίες, να μην αποκαλυφθούν σκοτεινά σημεία κι ούτω καθ’ εξής.
(Σε αντιπαράθεση μέσω του ιστολογίου τους φέρνουν ως παράδειγμα τις αντιδράσεις που εκδηλώνονται για τα πέντε χιλιάρικα που θέλει να μοιράσει ο Κώστας Λογοθέτης σε καθένα από τους δύο δικούς του δικηγόρους.
Ας τους πληρώσει από την τσέπη του να τελειώνουμε. Άλλως ας υποβάλλουν το αίτημα στην περιφέρεια Πελοποννήσου σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου).
Στο πλαίσιο αυτό, θέλει να έχει ευνούχο πρόεδρο τον Νίκο Λόη!
Στην προηγούμενη αποτυχημένη προσπάθειά του να επιλεγεί ένα διοικητικό συμβούλιο απόλυτα ελεγχόμενο από τον ίδιο, δημιούργησε ναυάγιο… στη στεριά. Τουλάχιστον για το φέρεσθε κι όπως αρμόζει, ο πρόεδρος ενός σώματος είθισται να έχει δύο δικούς του συμβούλους τους οποίους θα μπορεί να εμπιστευθεί απόλυτα, να συνεργασθεί χωρίς προσκόμματα και να παράξει αποτέλεσμα.
Με τα άτομα που επέλεξε ο Κώστας Λογοθέτης, γελάει η πόλη!..
Είναι η ιδανική ευκαιρία να υπερψηφισθεί ως αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου η Μαρία Στάμου -άσχετα αν στενοχωριούνται οικογενειακά προσκείμενα πρόσωπα- ενώ θέση έχει, τον εμπιστεύεται άλλωστε ο Νίκος Λόης και θα υποδηλοί τη συνέχεια στο έργο που έχει γίνει στον πολιτισμό καθ’ ότι είναι μέλος και του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, ο πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος και οικογενειακός φίλος του Κώστα Λογοθέτη, οποίος επίσης σπιλώθηκε δια της γνωστής και μη εξαιρετέας μεθόδου, Δημήτρης Γλυκοφρύδης."


Τελικά κάτι συμβαίνει στο Λουτράκι και κάθε μέρα πάει χειρότερα απο την προηγούμενη..!
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τι συμβαίνει με την "εκτός Αθηνών" στο Λουτράκι;"