Φωτοβολταΐκά στο Κοκκώνι

28.6.11 Αναρτήθηκε από diogenis
ΣTH δημιουργία οικισμού στο Κοκκώνι Κορινθίας, με φωτοβολταϊκά στις στέγες των μονοκατοικιών, που θα αποφέρουν στους ιδιοκτήτες ετήσιο έσοδο ικανό για να αποπληρώνουν το σύνολο του στεγαστικού δανείου που απαιτείται για την αγορά τους, προχωράει το Military Club.

Μέσα από το πρόγραμμα Military Club Village και σε τοποθεσία 95 χλμ. από την Αθήνα, 100 μ. από παραλία με μπλε σημαία του ΕΟΤ, αναπτύσσονται 177 μονοκατοικίες των 133 τ.μ. σε δυο επίπεδα, με φωτοβολταϊκά στη στέγη και σε οικόπεδο περίπου 200 τ.μ. η κάθε μια με ιδιωτικό δρόμο. Πρόκειται για επένδυση συνολικού ύψους 30 εκατ. ευρώ.

Το πλεονέκτημα στον εν λόγω οικισμό είναι ότι, με τη χρήση των φωτοβολταϊκών, ο κάθε ιδιοκτήτης αποκτά ένα ετήσιο έσοδο που του αποπληρώνει σχεδόν το σύνολο της δόσης του στεγαστικού δανείου που απαιτείται για την αγορά της κατοικίας, συμμετέχοντας ουσιαστικά μόνο με το ποσό των περίπου 40.000 ευρώ που θα απαιτηθεί για την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος.

Μέλη του Military Club μπορούν να γίνουν εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και το πολιτικό προσωπικό των αντίστοιχων υπουργείων, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση. Στόχος του Military Club είναι η μείωση του κόστους ζωής των μελών του, παρέχοντάς τους ουσιαστικές εκπτώσεις σχεδόν σε όλο το φάσμα των καθημερινών τους αναγκών, τόσο σε προϊόντα όσο και σε υπηρεσίες.newsmessinia
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Φωτοβολταΐκά στο Κοκκώνι"