Εκλεψε την παράσταση η Εβίτα Κούτμου

28.6.11 Αναρτήθηκε από diogenis

Οι γνωστές και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις - κοκορομαχίες Παύλου Παύλου με Γιώργο Γκιώνη, η άλλη μια φορά ανούσια σφαγή του Γιώργου Γκιώνη, ήταν αυτές που τράβηξαν επί μακρόν, υποβάθμισαν το επίπεδο κι έδειξαν ότι μ’ αυτές τις νοοτροπίες δεν πάει ο τόπος μπροστά.

Η Εβίτα Κούτμου, ήταν όλα τα λεφτά, δεδομένου ότι σε μια παρέμβαση ενός λεπτού κάλυψε την ουσία της γενικής συνέλευσης της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε.
Η Εβίτα Κούτμου, επεσήμανε την ανούσια αντιπαράθεση των δύο επικεφαλής των συνδυασμών κι απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο της εταιρείας του επεσήμανε ότι είμαστε εδώ για να εγκρίνουμε ή όχι τα αποτελέσματα χρήσης του 2010 και να μας πείτε αν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, τι στόχο έχετε και ποιος είναι τελικά ο σκοπός σας. Απάντηση δεν πήραμε, γιατί από εδώ και πέρα ευελπιστείται ότι θα αρχίσει ο όποιος σχεδιασμός.
Ευτύχημα που δεν εισακούσθηκαν οι βλακώδεις υποδείξεις των φασιστοειδών για αλλαγές στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κι όσο δεν τους ακούει θα έχει κέρδος, ενώ εκ του περισσού και κουραστική ήταν η βουτιά στο παρελθόν με την ασφάλεια που παρείχε προφανώς το πόρισμα Τσοβόλα.

Πάντως δεν εγκρίθηκε ούτε ο απολογισμός του 2010 ούτε η απαλλαγή των μελών του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.
Φαίνεται, ότι μάλλον ο Κώστας Λογοθέτης στηρίζεται στο πόρισμα Τσοβόλα και γι’ αυτό επιδιώκει πιο ενδελεχή έλεγχο σε στοιχεία της εταιρείας, που θα συμβάλλει να είναι πιο αποτελεσματική μια δεκαπενταετία πίσω για ενδεχόμενα αδικήματα -αν υπάρχουν- που είναι σε βαθμό κακουργήματος και δεν έχουν παραγραφεί.

ΑΠΟ:
http://www.loutraki-press.blogspot.com
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Εκλεψε την παράσταση η Εβίτα Κούτμου"