Στην εκλογή γραμματέα και Πολιτικού Συμβούλιου προχώρησε η Δημοκρατική Συμμαχία, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σάββατο.

Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής εξελέγη ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος.

Ακόμη, εκλέχτηκε 20μελές Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

Νωρίτερα, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την απόφαση που θα πάρει το Πολιτικό Συμβούλιο στη ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο.

Στις τοποθετήσεις των στελεχών κατατέθηκαν απόψεις υπέρ του 'ναι', του 'όχι' και του 'παρών', ωστόσο όλοι οι βουλευτές από το βήμα της ΚΕ τάχθηκαν υπέρ του 'παρόν' με τα σημερινά δεδομένα.

Πάντως το σύνολο των μελών της ΚΕ συμφώνησε την τελική απόφαση να την πάρει το Πολιτικό Συμβούλιο.

Χωρίς να απορρίψει την πρόταση στελεχών η Δημοκρατική Συμμαχία να ψηφίσει «παρών» στην ψηφοφορία, τόνισε πως «θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή εκτιμώντας όλες τις καταστάσεις».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της σημείωσε ότι «μου είναι δύσκολο να ψηφίσω κάτι που ξέρω ότι είναι αποτυχημένο» ενώ επιτέθηκε και στα δύο μεγάλα κόμματα.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας επίσης προέβλεψε ότι το μεσημέρι της Τετάρτης θα είναι εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα και είπε πως «όποιος βουλευτής δεν έχει κότσια να πάει σπίτι του».
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Γραμματέα και Πολιτικό Συμβούλιο εξέλεξε η Δημοκρατική Συμμαχία"