Τι είπε ο γνωστός ποινικολόγος χθες από την Κόρινθο
Ποινική δίωξη σε συνολικά 85 άτομα, όλων δηλαδή όσων εμπλέκονται στο σκάνδαλο που ταράζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών, η οποία έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα ονόματα των δέκα ατόμων που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, καθώς και ακόμη πέντε εις βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.
Από την Κόρινθο όπου βρέθηκε σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας που είχε ασχοληθεί επισταμένα με την υπόθεση δήλωσε σχετικά: «Είναι μια εγκληματική οργάνωση που είχε κολλήσει σαν βδέλλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για πάνω από μία πενταετία και παρόλο που κάποιοι το λέγαμε μας θεωρούσαν γραφικούς», ενώ παράλληλα εξέφρασε την πίστη του στην δικαιοσύνη για την σκληρή τιμωρία των εμπλεκομένων. Μάλιστα ανέφερε ότι μετά την καταδίκη αυτών των ανθρώπων και την εξάρθρωση του σκανδάλου, επαρχιακές ομάδες όπως η Κόρινθος και η Παναχαϊκή θα πάρουν και πάλι τη θέση που τους αξίζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δηλώσεις για το ζήτημα έκανε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας Μιχάλης Τσιχριτζής.
«Πρόκειται για σοβαρή ενέργεια που σταδιακά θα οδηγήσει στην κάθαρση το Ελληνικό Ποδόσφαιρο», δήλωσε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο και για δικαίωση για την απόφαση της ΕΠΟ να κλείσει για 15 ημέρες προκειμένου να αντιληφθεί τόσο ο ποδοσφαιρικός κόσμος το βάρος των ευθυνών του, όσο και η πολιτεία την ανάγκη να δράσει αξιοποιώντας όλα τα μέχρι σήμερα στοιχεία που είχαν έρθει στο φως.


Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΚΟΥΓΙΑΣ: Μία εγκληματική οργάνωση ήταν όλοι αυτοί..!"