O Δήμαρχος στον... κόσμο του

24.6.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Aυτό το κείμενο αναρτήθηκε την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011, στο Zougla.gr και αποτελεί ασφαλώς κόλαφο για τον δήμαρχο του Λουτρακίου κ.Κώστα Λογοθέτη.
Το δημοσιεύουμε αυτούσιο για να μην υπάρξουν παρερμηνείες:

"O Δήμαρχος στον... κόσμο του

Ο δήμαρχος Λουτρακίου άφησε τον υπουργό στα κρύα του λουτρού. Ο Κώστας Λογοθέτης φαίνεται να προτίμησε τον... γάμο αντί για τα πουρνάρια (πέρασμα του rally Acropolis από την περιοχή του),τουλάχιστον έτσι αφήνουν να διαρρεύσει από το υπουργείο Πολιτισμού και με τον αρμόδιο υπουργό να φαίνεται πως είναι σφόδρα ενοχλημένος με την συμπεριφορά του κυρίου δημάρχου.

Έχουμε και λέμε: Στην επίσκεψη που έκανε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο δήμαρχος δεν βρήκε ούτε πέντε λεπτά να τον ξεναγήσει στα Spa του Δήμου του, ένα έργο στολίδι, για το οποίο η κυβέρνηση και το υπουργείο βοήθησαν τα μέγιστα την δημοτική αρχή.

Στα εγκαίνια του έργου την κορδέλα είχε κόψει μάλιστα ο υφυπουργός Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης, γεγονός που έκανε τον υπουργό να πιστεύει πως ο δήμαρχος θα του είχε επιφυλάξει παρόμοια φιλοξενία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο κύριος Δήμαρχος επιπλέον παράτησε τον υπουργό εξαιτίας ανειλημμένης υποχρέωσης ,αφού αντί να παρευρεθεί μαζί του στο θέαμα του rally Acropolis που περνούσε την Κυριακή από το Λουτράκι ,εκείνος προτίμησε να πάει σ’ ένα Φεστιβάλ.

Δημαρχάρα ολέ! Όλε,όλε!
Δ. Κ."
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "O Δήμαρχος στον... κόσμο του"