Τραγωδία εξελίσσεται στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς στο Ζύγι, έξω από την Λεμεσό. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για 8 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, οι εκρήξεις οφείλονται σε φωτιά που πήραν 98 εμπορευματοκιβώτια πυρίτιδας. Οι διακοπές ρεύματος μπορεί να οφείλονται και σε αυτό το λόγο.

Στη βάση έχουν σπεύσει ασθενοφόρα.

Στο μεταξύ, βλάβες σημειώθηκαν στους ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς της Μονής και του Βασιλικού, οι οποίοι τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Οι βλάβες εκτιμάται ότι οφείλονται στις εκρήξεις.

Πολύ χαμηλή ορατότητα και έντονη μυρωδιά καμένου επικρατεί στον παλαιό αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού κοντά στο Βασιλικό και στο Μαρί.

Η αστυνομία έχει μπλοκάρει την έξοδο του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού που οδηγεί στο Μαρί και δεν επιτρέπει την είσοδο ούτε στους εργαζομένους στο Βασιλικό. Τα μόνα οχήματα που περνούν από το συγκεκριμένο σημείο είναι ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, λίγα λεπτά πριν τις έξι το πρωί ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος, ενώ στον ουρανό υψώθηκε ένα τεράστιο μανιτάρι καπνού.

Γίνονται συνεχείς εκκλήσεις για αίμα !!!Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τραγωδία εξελίσσεται στην Κύπρο - Στους 8 οι νεκροί - Φόβοι για περισσότερους"