Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ σε θέματα Εθνικής Άμυνας κ. Μ. Τζίμα, σχετικά με τη χρήση των κυβερνητικών αεροσκαφών, ανέφερε τα εξής:
«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο κ. Τζίμας «συλλαμβάνεται» απρόσεκτος και επιρρεπής στον εντυπωσιασμό και στο λαϊκισμό.
Καταρχήν θέλω να του επισημάνω ότι ουδέποτε ταξίδεψα στην Κωνσταντινούπολη - Άγκυρα και στο Σεράγεβο, με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ούτε κατά τις ημερομηνίες που αναφέρει, ούτε σε άλλες ημερομηνίες.
Τα στοιχεία παραμένουν στη διάθεσή του, όπως παραμένει και η απορία μoυ για το ποιος τον παραπληροφορεί κατ΄ εξακολούθηση. Του ζητώ να είναι περισσότερο προσεκτικός στο μέλλον και ιδιαίτερα για τα σοβαρά και ευαίσθητα ζητήματα της Εθνικής Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η αγχωτική επιδίωξη του εντυπωσιασμού δεν συνιστά άσκηση υπεύθυνης αντιπολίτευσης και ελέγχου της Κυβέρνησης.
Ως προς το γενικότερο ζήτημα της χρήσης και του κόστους των κυβερνητικών αεροσκαφών από τα μέλη της Κυβέρνησης και τους συναδέλφους μου, επισημαίνω ότι η ανάγκη συμμετοχής Υπουργών σε διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας, δεν μπορεί να κοστολογηθεί με τον λαϊκιστικό τρόπο που επιλέγει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.»
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Απάντηση ΥΕΘΑ κ. Π. Μπεγλίτη σε δήλωση κ. Μ. Τζίμα"