Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί την 9η Ιουλίου
Όσοι έχουν γεννηθεί στις 9 Ιουλίου έχουν την δύναμη της φαντασίας να ονειρεύονται ασυνήθιστες υποθέσεις που σχετίζονται με την δουλειά τους και την πρακτική ικανότητα να βλέπουν πίσω από αυτές. Πολλοί από αυτούς επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα την διαδικασία της ζωής και της δημιουργίας, να πάρουν τις ιδέες και τα αντικείμενα, να τα ξεχωρίσουν και να τα ξαναενωνόσουν.

Μια μαεστρία τεχνικής που βασίζεται στην εμπειρία, είναι συχνά βασικό στοιχείο για την επιτυχία τους. Καθ όλη την διάρκεια της ζωής τους, συναρπάζονται από συμπτώσεις, κρυμμένες δυνάμεις και τρόπους της φύσης που προς το παρόν δεν έχουν εξήγηση. Όταν τους παρουσιαστεί μια σοβαρή ευκαιρία, σπάνια θα την αφήσουν ανεκμετάλλευτη. Είναι πάντα έτοιμοι να εμπλακούν σε γεγονότα και ενδιαφέροντα.

Οι γυναίκες που έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα είναι εξαιρετικά ανεξάρτητες, βγάζουν χρήματα και αν δουλεύουν στο σπίτι πιθανόν να καθοδηγούν την οικογένεια από το παρασκήνιο. Ως σύντροφοι έχουν μια φυσική ικανότητα να παρατηρούν και να προσφέρουν προτάσεις για το πώς κάτι μπορεί να γίνει καλύτερα.

Συχνά, όσοι έχουν γεννηθεί στις 9 Ιουνίου υποφέρουν από μια σειρά από απογοητεύσεις και μπορεί να πράττουν ανοργάνωτα για χρόνια. Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας δύσκολης περιόδου, οι περισσότεροι διατηρούν ένα εσωτερικό συναίσθημα για το τι αξίζουν, αλλά είναι κάτι που μπορεί και να παραμελήσουν ή να αποτραβηχτούν σε έναν μη ρεαλιστικό εσωτερικό κόσμο, που πιθανόν να τους κάνει ακόμα πιο πικραμένους και απογοητευμένους.

Από την άλλη, οι πιο αποφασισμένοι παραμένουν στο μονοπάτι τους ό,τι κι αν γίνει χρησιμοποιώντας την απόρριψη σαν ερέθισμα για να εντείνουν την προσπά8εια τους. ΟΙ γεννημένοι στις 9 Ιουλίου, θέλουν να διερευνούν, να περιγράφουν και να συζητούν πρακτικά κάθε τομέα της ζωής που τους ενδιαφέρει.

Η ακατάπαυστη περιέργειά τους τούς οδηγεί σε παράξενα και εκτός τόπου μέρη, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Ότι για τους άλλους είναι παράξενο, για εκείνους είναι υγιές και άξιο ανάλυσης. Μπορεί ως άνθρωποι να φαίνονται κανονικοί και συντηρητικοί, αλλά έχουν έναν ενδιαφέροντα αέρα που παρασέρνει το μυαλό των άλλων σε σκέψεις και έννοιες εκτός των συνηθισμένων.

Είναι εξαιρετικά δεκτικοί και σπάνια απορρίπτουν έναν άνθρωπο ή μια ιδέα λόγω προκαταλήψεων. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι είναι ανοιχτόμυαλοι, αλλά και σε μια αίσθηση περηφάνιας που απαιτεί να βλέπουν και να αποφασίζουν από μόνοι τους, σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Γεννημένοι στις 9 Ιουλίου: Nicola Tesla, Tom Hanks, Oliver Sacks
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τα χαρακτηριστικά όσων έχουν γενέθλια σήμερα"