Από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν την πρώτη Γενική Συνέλευση των Ιδρυτικών μελών του Συλλόγου μας στις 27/5/2011 μετά από την έγκριση του καταστατικού μας από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου και την ολοκλήρωση των χρονοβόρων τυπικών διαδικασιών, συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με την ακόλουθη σύνθεση:
• Πρόεδρος Γιάννης Γεωργόπουλος
• Αντιπρόεδρος Μιμίκα Φρίγγελη
• Γενική Γραμματέας Γεωργία Αλαφάκη
• Ταμίας Κώστας Σπούλος
• Μέλος Νίκος Μπιμπισίδης.
Μετά από την έκκριση σχετικού αιτήματός μας προς τον Δήμο, ορίστηκε έδρα του Συλλόγου το κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Κιάτου στην Διεύθυνση Κλεισθένους 57 Κιάτο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ενέκρινε επίσης ομόφωνα την εγγραφή των υποψηφίων νέων μελών που είχαν υποβάλει αιτήσεις από 23/5/2010.
Το Δ.Σ. μετά από την επικοινωνία που είχε με τους φίλους καλλιτέχνες Οδυσσέα Τσάκαλο και Νίκο Ζιώγαλα και την εξαιρετική οικονομική προσφορά τους ειδικά για την προβολή του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας, πρότεινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων Σικυώνια 2011 την διοργάνωση Συναυλίας την 1Η Αυγούστου μπροστά στο Αρχαίο Θέατρο, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο ανταποκρίθηκε άμεσα με την πλήρη οικονομική στήριξη της εκδήλωσης. Λεπτομέρειες για την συναυλία θα δοθούν σύντομα με νέο δελτίο τύπου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου απέστειλε τέλος επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Σικυωνίων σχετικά με την απόφαση της 5/7/2011 για την διοργάνωση της 3Ης Διεθνούς Συνάντησης Αρχαίου Δράματος στην Σικυώνα.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του Επιγένη"