«Προσκλητήριο μάχης» από τον Σαμαρά

13.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis
«Προσκλητήριο μάχης» ενόψει των πολιτικών εξελίξεων απηύθυνε σε όλα τα στελέχη της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στα στελέχη της Εκτελεστικής Γραμματείας.

«Τις εκλογές τις ζητήσαμε και τις θέλουμε, μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή, γι αυτό απευθύνω προσκλητήριο μάχης για όλους. Εφέτος δεν έχει διακοπές» ανέφερε ο κ. Σαμαράς. Συνέχισε λέγοντας ότι «δεν θα επιτρέψω αδράνεια και προσωπικές στρατηγικές. Είμαστε όλοι μαζί με την κοινωνία δίπλα στον λαό. Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε κάθε πολίτη, ότι κι αν ψήφιζε μέχρι σήμερα και να τον πείσουμε. Δεν είναι συνηθισμένες οι στιγμές ούτε το προσκλητήριο αγώνα που απευθύνω».

Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε αισιόδοξος και βέβαιος ότι θα κερδίσει τις εκλογές και ανάφερε ότι «θα κυβερνήσουμε για να κάνουμε τομή με το χθες και να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος. Η Ελλάδα διαθέτει αστείρευτο πλούτο, έμψυχο και άψυχο. Δεν είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Οι πολιτικές τους απέτυχαν, όχι η Ελλάδα. Οι απόψεις μας βρίσκουν αναγνώριση και διεθνή στήριξη. Στο προσκλητήριο αγώνα δεν υπάρχει εχθρός παρά μόνο ο κακός μας εαυτός».

Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας της ότι απέτυχαν οι προβλέψεις της: «το έλλειμμα αντί να μειωθεί κατά 4% που είχαν προβλέψει το πρώτο εξάμηνο, είχε άνοδο κατά 28% και αν δεν έκοβαν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων θα ήταν αυξημένο κατά 70%».

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "«Προσκλητήριο μάχης» από τον Σαμαρά"