Ο πορνοστάρ και οι κατσίκες

20.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Στη σύλληψη του διάσημου πορνοστάρ Raul Armenteros προχώρησαν οι αρχές μετά από έλεγχο που διενήργησαν στο φορτηγάκι του. Θα περίμενε κανείς να τον πιάσουν στα πράσα με γυμνές γυναίκες να κάνει έρωτα μέσα στο πασίγνωστο φορτηγάκι του...
και όμως άλλη ήταν η κατηγορία για τον διάσιμο πορνοστάρ Raul Armenteros- "Ramon".

Ο διάσημος πορνοστάρ του Bus Bang συνελήφθη από την αστυνομία με ένα άλλο άτομο, τον James Arroyo, την περασμένη εβδομάδα από την αστυνομία του Μαϊάμι όταν σε έλεγχο ανακάλυψαν ότι στο φορτηγάκι του βρισκόντουσαν 22 ζώα σε άθλια κατάσταση!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν μετά από έλεγχο ρουτίνας ανακάλυψαν στοιβαγμένα στο πίσω μέρος του μίνι μπας οκτώ κοκόρια, τέσσερις κότες, τέσσερα περιστέρια, τέσσερις κατσίκες και μία πάπια.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η αστυνομία μετά από τηλεφώνημα κατοίκων άνοιξε το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του Ramon.
Αρχικά φοβόντουσαν ότι εκεί βρισκόταν κάποιο μωρό το οποίο έκλαιγε, ωστόσο όταν παραβίασαν την πόρτα βρήκαν τα ζώα.

"Οι τέσσερις κατσίκες ήταν δεμένες με πλαστικές σακούλες" αναφέρει αξιωματικός της αστυνομίας στο CBS και πρόσθεσε "μια από αυτές είχε είδη πεθάνει".
Μια ώρα αργότερα οι ο Ramon και ο φίλος του πιάστηκαν από την αστυνομία επ' αυτοφώρω την ώρα που πήγαιναν να πάρουν το φορτηγό. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 110.000 δολάρια.

Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2011/07/blog-post_7591.html#ixzz1SdoQgzZh
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο πορνοστάρ και οι κατσίκες"