Η ομάδα της Κορίνθου με ανακοινωσή της απαντά σε σημερινά δημοσιεύματα σχετικά με τον αγώνα Κορίνθου-Παναχαϊκής που είδαν το φώς της δημοσιότητας μετά την άσκηση δίωξης εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη.

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΣ Κόρινθος αναφέρει:

"Σχετικά με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν το παιχνίδι που έγινε στις 13/03/2011 ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (σχετικά με τα λεγόμενα για την μεταφορά των οργανωμένων οπαδών της ΘΥΡΑΣ 7 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και την ύπαρξη δηλωμένων μπράβων στο Φ.Α. από πλευράς Κορίνθου, για προπηλακισμούς, ύβρης και επεισόδια εις βάρος του κ. Κούγια) ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά και επικαλούμεθα και την μαρτυρία του Φ.Α. έκθεσης παρατηρητών - διαιτητών - αστυνομίας ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έγινε παρουσία 3.000 θεατών και κρινότανε η άνοδος για την Β΄ Εθνική Κατηγορία ουδείς επεισόδιο έγινε δε ήτο μια γιορτή για το ποδόσφαιρο από πλευράς Κορίνθου δε η μοναδική παρουσία οργανωμένων ήταν οι φίλαθλοι της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα από την αστυνομία.
Αυτά ως προς την αποκατάσταση της αλήθειας. Οτιδήποτε άλλο λέγεται και γράφετε απέχει πολύ μακριά από την πραγματικότητα."

ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
Και έχει δίκιο η ομάδα εκείνη την ημέρα δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο στον αγώνα της Κορίνθου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κανένα επεισόδιο δεν έγινε στον αγώνα με την Παναχαϊκή"

  1. Unknown Said,

    ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
    Και έχει δίκιο η ομάδα εκείνη την ημέρα δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο στον αγώνα της Κορίνθου.

    Posted on 13 Ιουλίου 2011 στις 3:20 π.μ.