Στο λαιμό έκατσε η γουρνοπούλα σε όσους πήγαν στα Πίσια για να ακούσουν κανένα κλαρίνο και καμία πενιά..

Αιτία για αυτό ήταν οι νεωτεριστικές απόψεις του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος ο «Προμηθέας» κ. Νίκου Λόη.
Ο κ. Λόης σκέφτηκε κουλτουριάρικα και αποφάσισε να στείλει στο χωριό την παραμονή της Αγίας Παρασκευής το το συγκρότημα "Σμύρνα"...!

Ο ίδιος για την επιλογή του αυτή είπε το εξης:
"Όσον αφορά το συγκρότημα Σμύρνα με τις τέσσερις καλλιτέχνιδες που παρουσιάσθηκε χθες το βράδυ στα Πίσια στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, ο πρόεδρος του «Προμηθέα» ισχυρίσθηκε ότι αποστολή μας είναι να μεταλαμπαδεύουμε πολιτισμό κι όχι να στήνουμε πανηγύρια."

«Επελέγη το συγκεκριμένο συγκρότημα, το οποίο στο ρεπερτόριό του είναι το έντεχνο τραγούδι και παρουσίασε παραδοσιακή μουσική από τη Μικρά Ασία, την Μακεδονία και τα νησιά του Αιγαίου. Ακούσματα που ενδεχομένως, να μην έχουν ξανακουστεί. Πολιτισμός και μουσική δεν είναι μόνο τα κλαρίνα και τα τσάμικα», υπογράμμισε ο Νίκος Λόης.

Είναι φοβερό;
Αμέ...
Κατάργησε μόνος του το πανηγύρι και προσπάθησε να μεταλαμπαδεύσει πολιτισμό...

ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ...!!!

Πάλι καλά που για να εκπολιτίσει τους Πισιώτες και όσους πήγαν εκεί ο κ. Λόης δεν τους έστειλε καμία ορχήστρα να παίξει μουσική δωματίου...!!!!

Εχει παράξενα πολιτιστικά γούστα ο κ. Λόης ή γενικά η δημοτική αρχή είναι για τα πανηγύρια;;;;;;;
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Πως σκέφτηκε ο κ. Λόης να εκπολιτίσει βίαια τους Πισιώτες...!!!!"