"Ανοικτός ο δρόμος της ανάπτυξης"

30.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis

Η Ελλάδα έχει στη διάθεσή της "το μεγαλύτερο παγκοσμίως χρηματοδοτικό πρόγραμμα που υπήρξε ποτέ", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, παρουσιάζοντας, σε σύσκεψη των φορέων του νομού Άρτας, τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνόδου της ευρωζώνης.

"Ο δρόμος προς την ανάπτυξη είναι πλέον ανοιχτός" είπε χαρακτηριστικά. Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι σε πείσμα κάθε "Κασσάνδρας", πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας.

Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού άρχισαν να πιάνουν τόπο και ότι ο ίδιος είναι πάντα ανοικτός σε προτάσεις.

"Δεν ήρθα εδώ για να χαϊδέψω αυτιά. Ήρθα για να σας ακούσω, να ακούσω τις προτάσεις σας, ακόμα και την καλόπιστη κριτική σας. Ήρθα να συζητήσουμε για την Ελλάδα που θέλουμε από εδώ και πέρα, τώρα που έχουμε τον δρόμο ανοικτό προς την ανάπτυξη".

Ο πρωθυπουργός καταλήγοντας, τόνισε ότι ο αγώνας στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο η νίκη δεν ήταν χωρίς τίμημα, καθώς η Ελλάδα μπήκε σε ύφεση.

Παρόντες στη σύσκεψη είναι ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοίδης, οι υφυπουργοί Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, Εργασίας Γιάννης Κουτσούκος, Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Δριβελέγκας, Παιδείας Εύη Χρισοφιλοπούλου και Υγείας Χρήστος Αηδόνης.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to ""Ανοικτός ο δρόμος της ανάπτυξης""