Ο Περιφερειάρχης κ.Τατούλης άδειασε κυριολεκτικά τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ.Χρήστο Μαλαπάνη στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο, αποσύροντας το θέμα της αναβάθμισης του Αεροδρομίου Καλαμάτας, λόγω ελλιπούς εισηγήσεως από πλευράς του Αντιπεριφερειάρχη προτείνοντας μάλιστα να ορισθεί τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τη Ντίνα Νικολάκου, το Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και τον Παναγιώτη Αλευρά προκειμένου να εξετάσουν το θέμα με περισσότερη υπευθυνότητα και να το ξαναφέρουν στην ολομέλεια του περιφερειακού Συμβουλίου, εμπεριστατωμένο και με συγκεκριμένα ολοκληρωμένα στοιχεία.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο κ.Μαλαπάνης έφυγε πριν τη λήξη της συνεδρίασης από το περιφερειακό συμβούλιο φανερά χολωμένος.

Οι εξελίξεις προβλέπονται καταιγιστικές στο συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος και αποδεικνύουν ότι το εγχείρημα της συνένωσης ατόμων προερχόμενων από ανόμοιους πολιτικούς χώρους με διαφορετικές αντιλήψεις και πιστεύω, που έχουν ως κοινή συνισταμένη μόνο τη νομή της εξουσίας, αποδεικνύεται ανεφάρμοστο.

Στη συνέχεια αποχώρησαν οι Θανάσης Πετράκος και Νίκος Γόντικας , λόγω της διαφωνίας τους για τη διαδικασία της συζήτησης του θέματος, επιρρίπτοντας ευθύνες στην πλειοψηφία.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο περιφερειάρχης διέλυσε το περιφερειακό συμβούλιο"