Το μπράβο στους ευζώνους

6.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis

Εύφημο μνεία στους ευζώνους μας για τη στάση που τήρησαν στη διάρκεια των προσφάτων επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, απένειμε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης του στην Προεδρική Φρουρά.
Της ίδιας ηθικής αμοιβής έτυχαν οι ευζώνοι από την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για τους ευζώνους μας, οι οποίοι κρατούν ζωντανή την ιστορική μνήμη και με την αφοσίωση τους στο καθήκον και το σεβασμό τους σε αρχές και αξίες μας κάνουν περήφανους στο εσωτερικό και το εξωτερικό. «Δεν έχουν παρακμάσει όλα.
Οι εύζωνοι μαζί με ισχυρό κομμάτι της νεολαίας μας δείχνουν το δρόμο της ελπίδας και τους οφείλουμε συγχαρητήρια».
Ο κ. Μπεγλίτης απηύθυνε μήνυμα αλληλεγγύης, συμπαράστασης και βοηθείας προς την προεδρική φρουρά, εκ μέρους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας της συνταξιοδότησης προσωπικού.
Απαντώντας σε ερώτηση για την κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις εναντίον βουλευτών ο υπουργόςς υπενθύμισε ότι ευρισκόμενοι σε στρατιωτικό χώρο δεν πρέπει να εμπλακούμε στα μικρά. "Ειμαι εδώ για να αναδείξω τα μεγάλα", σημείωσε.
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Το μπράβο στους ευζώνους"