Έγγραφο της UEFA

5.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης με τους στημένους αγώνες έχει ζητήσει με επίσημο έγγραφό της η UEFA προς την ΕΠΟ, όπως παραδέχθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη" ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος. Ο τελευταίος ρωτήθηκε εάν έχει σταλεί από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία παρόμοιο έγγραφο, όπως έγινε και στην Τουρκία, με το οποίο η UEFA θέλει να έχει στα χέρια της εντός του μήνα όλο το υλικό της υπόθεσης, έτσι ώστε εάν υπάρχουν ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Ο κ. Πιλάβιος ανέφερε πως η UEFA απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ, το οποίο θα δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα. Με αυτό, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ζητεί από την ελληνική να ξεκαθαρίσει άμεσα το τι μέλλει γενέσθαι με τις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και επρόκειτο να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ώστε να προβεί άμεσα σε αντικατάσταση τους από άλλες. "Θα κάνουμε ό,τι μας πει η UEFA" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Όσον αφορά την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει η Ομοσπονδία τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, ο Σοφοκλής Πιλάβιος επανέλαβε πως δεν έχει λόγο να διαφωνήσει με κάτι τέτοιο.


Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Έγγραφο της UEFA"