30 ημέρες έμειναν για την εκκίνηση του 31ου Rally Sprint – Tρίκαλα Κορινθίας που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Σεπτέμβρη από την Α.Λ.Α.Κορινθίας και προσμετρά στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΣΠΡΙΝΤ 2011.

Οι συμμετέχοντες θα κάνουν 23,10 γρήγορα αγωνιστικά χιλιόμετρα ( 7.7 km X 3) μέσα στο δάσος από Έλατα, με πολύ καλό και φαρδύ οδόστρωμα . Η Ειδική ξεκινάει στο οροπέδιο της Ζήρειας με μεγάλη ευθεία, στη λίμνη Δασίου υπάρχουν 2 τεχνητές επιβραδύνσεις και στη συνέχεια μετά από δύο κατηφορικές κλειστές στροφές ανηφορίζει για λίγο για να καταλήξει σε πολύ γρήγορο κατηφορικό κομμάτι στα μεσαία Τρίκαλα.
Για τους θεατές υπάρχουν ενδιάμεσες χωμάτινες προσβάσεις :

• Η πρώτη στον δρόμο προς Καρυά, 3,8 χλμ μετά το ξενοδοχείο Ηλιοβασίλεμα, αριστερά στον χωματόδρομο. Μετά από 2,5 χλμ θα βρεθείτε στο 4,90 χλμ της Ειδικής.

• Από την πλατεία στα μεσαία Τρίκαλα ακολουθείτε το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας. Μετά από 5,5 χλμ, σε αριστερή στροφή, δεξιά στον χωματόδρομο. Μετά από 2 χλμ θα βρεθείτε στο 3,40 χλμ της Ειδικής.

Ο Έλεγχος Εξακρίβωσης θα γίνει το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη στο χώρο στάθμευσης των Κάτω Τρικάλων από τις 16.00 έως 19.00 .
Για τα service θα υπάρχουν 2 προτεινόμενα Service Parks , στο χώρο στάθμευσης των Μεσαίων Τρικάλων και στον αντίστοιχο χώρο στα Άνω Τρίκαλα .
Από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τρικάλων ετοιμάζονται όμορφες παράλληλες εκδηλώσεις .

Σας θυμίζουμε ότι οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από 21/8/2011 έως και την Δευτέρα 28/8/2011 .
To έντυπο της δήλωσης θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.rallysprint.gr
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "31ου Rally Sprint – Tρίκαλα Κορινθίας η διαδρομή"