5+1 λόγοι για να κάνεις... σεξοτουρισμό!!!

Με την... ευρεία έννοια του όρου

δηλαδή διακοπές μόνο για γνωριμίες και σεξ! Αν σου έχουν μπει ιδέες αυτό το καλοκαίρι να είναι πιο σέξι από ποτέ εμείς σου δίνουμε μερικούς λόγους για να το κάνεις σίγουρα!

1) Γιατί μόλις χώρισες και θες να το γλεντήσεις με τα μωρά που θα γνωρίσεις γυρνώντας τα νησιά! Σεξ πρωί-μεσημέρι-βράδυ με τον ίδιο ή άλλο παρτενέρ γιατί και θες και μπορείς!

2) Γιατί θα γυρίσεις όπως πραγματικά πρέπει από τις διακοπές σου δηλαδή ανανεωμένος,ξεκούραστος και χωρίς νεύρα! Ίσως και με ένα fuck buddy καβάτζα για το χειμώνα...

3) Γιατί έχεις κάνει αγροτουρισμό,πολιτιστικό τουρισμό,περιηγητικό τουρισμό,εναλλακτικό τουρισμό,συνεδριακό τουρισμό κλπ κλπ κλπ αλλά σεξοτουρισμό ΠΟΤΕ! Ήρθε η ώρα λοιπόν!

4) Γιατί το θαλάσσιο σκι δε σ'αρέσει,ρακέτες δεν ξέρεις να παίζεις,για το υποβρύχιο ψάρεμα σου λείπει η μάσκα... τι σπορ μένει βρε κουτό; ναι,ναι,ναι ΣΕΞ!

5) Γιατί πάντα ήσουν υπέρ της προαγωγής νέων μορφών τουρισμού στην Ελλάδα... Φέτος το δοκιμάζεις του χρόνου ανοίγεις και τη δική σου μονάδα! Κρίση έχουμε, ευκαιρία για νεανική επιχειρηματικότητα!

6) Γιατί πολύ απλά σ'αρέσει το σεξ και κανένας σύντροφος σου δεν σε εκτίμησε αρκετά!

Υ.Γ. Θωμάκο εκεί στα Χανιά να εκτυπώσεις το παραπάνω άρθρο και να θυμάσαι γιατί πήγες! Have fun boy!

Για ένα γρήγορο... τρόπο επικοινωνίας στείλε το mail σου στο earleti@blog.gr (μην σκέφτεσαι πονηρά!
Εννοώ απορίες,διευκρινίσεις ή ό,τι άλλο θες να συζητήσουμε!)
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "5+1 λόγοι για να κάνεις... σεξοτουρισμό!!! 5+1 λόγοι για να κάνεις... σεξοτουρισμό!!!"