Τη δέσμευση να στηρίξουν έναν κοινό υποψήφιο στην Ένωση Περιφερειών (ΕΝ.Π.Ε.), για τον οποίο θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος έλαβαν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι εφτά περιφερειάρχες (Σγουρός, Αρναουτάκης, Κατσιφάρας, Περγαντάς, Μαχαιρίδης, Γιακαλής και Γιαννακίδης) που εξελέγησαν με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ κατά τη μεσημεριανή συνάντησή τους με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη.
Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε προκειμένου να μην υπάρξουν αποκλίνουσες τάσεις στη διαδικασία εκλογής του προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. που ξεκίνησε ήδη και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, δεν έγινε καμία νύξη σε πρόσωπο.

Να σημειωθεί πάντως ότι αύριο Τετάρτη ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης θα έχει ξεχωριστή συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη ο οποίος εξελέγη ως ανεξάρτητος με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ήδη δημοσιεύσει η aftodioikisi.gr, το Μέγαρο Μαξίμου σκέφτεται πολύ σοβαρά μία υποψηφιότητα Τατούλη, προκειμένου, εκτός των άλλων, να συνεχιστεί η υπόθεση συναίνεση και στον τομέα της ανάπτυξης.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΠΑΣΟΚ-ΕΝΠΕ: Δέσμευση για κοινό υποψήφιο-Συνάντηση Καρχιμάκη με Τατούλη"