Άλλες τέσσερις δικογραφίες σχηματίσθηκαν από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων σε περιοχές της Εύβοιας, Κορινθίας και Αττικής...
για τη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών) και άλλων παραβάσεων, που αφορούν στην υγειονομική νομοθεσία (στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος).

Ειδικότερα, κλιμάκιο του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, την 27-08-2011 διενήργησε στοχευμένους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για τα οποία υπήρχαν καταγγελίες στο τηλεφωνικό κέντρο «11012».
Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν είκοσι έξι (26) καταστήματα και από τους αστυνομικούς-φορολογικούς ελέγχους διαπιστώθηκε ότι:

Σε καφετέρια - μπαρ στην περιοχή Νέα Αρτάκη δεν εκδόθηκαν, σε τρείς (3) περιπτώσεις, αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.
Εστιατόριο–καφετέρια-μπάρ στην Παραλία Ερέτριας, λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας.
Σε εποχιακό αναψυκτήριο στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας δεν εκδόθηκαν, σε έξι (6) περιπτώσεις, αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.
Σε εστιατόριο στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής δεν εκδόθηκαν, σε έντεκα (11) περιπτώσεις, αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, θα υποβληθούν στις κατά τόπους αρμόδιες για την ποινική δίωξη Αρχές.
Παράλληλα θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ., ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας για την επιβολή των σχετικών προστίμων.

Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Στη φάκα καταστηματάρχες στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας που δεν έκοβαν αποδείξεις"